x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar La mulţi ani Dan Negru!

La mulţi ani Dan Negru!

23 Feb 2012   •   21:00
La mulţi ani Dan Negru!

Evenimentele importante din viata lui Dan Negru, prezentator al Antenei 1, unul dintre reperele acestui brand TV, se concentreaza in luna februarie. Fiica sa, Dara, a implinit doi ani pe 11, el este nascut pe 23 si in aceeasi data, acum sase ani, s-a si casatorit cu Codruta, iar, astazi, 24, ar urma sa apara pe lume juniorul.

Pana la 41 de ani, pe care i-a implinit ieri, Dan Negru a doborat orice fel de record existent in materie de divertisment: este cel mai longeviv prezentator de gen din Ro­ma­nia, a reali­zat de-a lun­gul ca­rie­rei cifre de rating ulu­i­toa­re, a fost de unspre­ze­ce ori li­der de audienta cu emisiunile de Re­velion la An­tena 1, este singurul show-man care pre­zin­ta for­mate tv, in doua tari di­fe­ri­te, in ace­lasi se­zon. A avut san­sa sa in­ve­te te­le­vi­ziune de la re­gre­tatul Valeriu La­zarov, care i-a ghidat cariera in primii ani de televiziune si de la care a invatat ca un format TV trebuie stu­diat, inteles, nimic nu trebuie lasat la in­tam­plare. Si a ajuns la confortul de a face televizi­une din pasiune, nu prezinta formate in care nu crede, indiferent de cat este mare oferta.

In ciuda exuberantei de pe micul ecran, a veseliei pe care o afiseaza, vedeta Antenei 1 este extrem de rezervata in ceea ce priveste evenimentele din viata sa particulara. S-a casatorit in secret, la Timisoara, in prezenta fa­miliei si a celor mai apropiati prieteni, iar botezul Darei a fost organizat cu cea mai mare discretie. Iar de la aceasta regula, Dan Negru nu se abate: 'Am incercat mereu de-a lungul vremii sa pastrez discretia cand vine vorba de familie. Si am reusit intodeauna! Daca vrei sa ramai in zona bunului-simt se poate, chiar daca jobul tau e in show-bizz. Taraba nu e o conditie a succesului... Tarabele vin si trec in viata, cei apropiati raman', a postat Dan Negru pe blogul perso­nal, acum cativa ani.

×
Subiecte în articol: dan negru mass media