x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar MESAJE DE CONSTANTIN şi ELENA. MESAJE amuzante, SMS-uri şi urări pentru prieteni, colegi, cunoscuţi sau familie

MESAJE DE CONSTANTIN şi ELENA. MESAJE amuzante, SMS-uri şi urări pentru prieteni, colegi, cunoscuţi sau familie

21 Mai 2021   •   07:44
MESAJE DE CONSTANTIN şi ELENA. MESAJE amuzante, SMS-uri şi urări pentru prieteni, colegi, cunoscuţi sau familie
Sursa foto: freeimages.com

MESAJE DE CONSTANTIN şi ELENA. Trimite un SMS, o urare sau o felicitare, celor dragi cu ocazia zilei de nume. 1.786.974 de români îşi sărbătoresc onomastica de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, un prilej cât se poate de bun pentru a le transmite un gând bun printr-un mesaj sau un SMS. Iată mai jos câte exemple de mesaje sau SMS-uri de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena:

* MESAJE DE CONSTANTIN şi ELENA. Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

* Sa ai parte de cat de multa fericire îţi poate cuprinde inima, de cat de multe zâmbete îţi poate dărui o zi si de toate binecuvântările pe care ţi le poate aduce viaţa. La mulţi ani Constantin / Costică / Costel / Costin / Costi / Costinel / Costelus / Elena / Ileana / Leana / Lena / Nuti / Lenuta!

* Cineva acolo sus te iubeşte. Cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!

Citeşte şi MESAJE DE CONSTANTIN ŞI ELENA. MESAJE IN VERSURI pentru rude, prieteni şi colegi

* Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

* Cu ocazia zilei Sfinţisorului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

* MESAJE DE CONSTANTIN şi ELENA. Felicitări, dragul meu, cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!

* Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însotească pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin şi Elena cât mai frumoasă!

* MESAJE DE CONSTANTIN şi ELENA. Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer la mulţi ani!

* Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/ă de toţi prietenii tăi!

* Îţi urez la mulţi ani pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

* La mulţi ani! Sfinţii Constantin şi Elena să te călauzească mereu!

* Sfântul căruia îi purtaţi numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă linişte şi pace şi să nu lase ca speranţa să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor.
 

×
Subiecte în articol: MESAJE DE CONSTANTIN şi ELENA