x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Sfântul Ioan Botezătorul 2024: Cele mai frumoase mesaje, urări şi sms-uri pentru cei dragi

Sfântul Ioan Botezătorul 2024: Cele mai frumoase mesaje, urări şi sms-uri pentru cei dragi

de Redacția Jurnalul    |    07 Ian 2024   •   06:00
Sfântul Ioan Botezătorul 2024: Cele mai frumoase mesaje, urări şi sms-uri pentru cei dragi

Creştinii ortodocşi de pretutindeni sărbătoresc în fiecare an, în data de 7 ianuarie Soborul Sfântului Ioan Botezătorul, fiul Elisabetei şi al preotului Zaharia, născut în cetatea Orini. El este cunoscut sub denumirea de “Înaintemergătorul”, pentru că a anunţat venirea lui Hristos. 

Biserica i-a închinat lui Ioan şase sărbători: zămislirea lui (23 septembrie), naşterea (24 iunie), soborul lui (7 ianuarie), tăierea capului (29 august), prima si a doua aflare a capului lui (24 februarie) si a treia aflare a capului sau (25 mai).Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poartă aceste nume.

Mesaje de Sfântul Ion 2024. În cazul în care cunoaşteţi un Ioan pe care vreţi să-l felicitaţi, iată mai jos câteva sugestii de mesaje sau SMS-uri special destinate pentru el.

Îl sărbătorim pe Sfantul Ioan şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tau. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

- Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La multi ani!

- Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ioan cât mai frumoasă!

- La multi ani de Sfântul Ioan! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o data, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să imprăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul!

- E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani, Ioane!

- La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.

- La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

- Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine.

- Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sfantul Ion, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.

- Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca!

- Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani!

- Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

- Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie.

- Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La multi ani Ion!

- Ziua numelui sa-ti fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii!

×