x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Nadia Comăneci, cea mai iubită campioană a inimilor noastre, împlineşte mâine 50 de ani

Nadia Comăneci, cea mai iubită campioană a inimilor noastre, împlineşte mâine 50 de ani

de Ramona Vintila    |    10 Noi 2011   •   21:00
Nadia Comăneci, cea mai iubită campioană a inimilor noastre, împlineşte mâine 50 de ani

O legenda a gimnasticii romanesti, un mit, Nadia Comaneci implineste maine 50 de ani. Jurnalul National ii ureaza 'La multi ani!'.

'Ma consider o femeie implinita, ma bucur de toate momentele in care Dylan, cel mic, descopera lumea, de clipele in care pot fi cu el. Langa mine am un sot minunat, o familie unita si multi prieteni. Sunt o femeie activa, sunt implicata in multe proiecte: managementul Academiei de Gimnastica pe care o detinem in Oklahoma, participari la diverse evenimente ce tin de gimnastica si sport, proiectele de reprezentare. Ma dedic cu foarte mare daruire in sprijinirea diverselor cauze sociale si sprijin activ proiectele mele de suflet: Special Olimpycs, Muscular Dystrophy Association si Fundatia Nadia Comaneci. Toate aceste lucruri ma fac sa raman in forma, sa ma simt foarte bine. Atunci cand ma implic intr-un proiect ma implic cu toata daruirea si nu ma opresc decat atunci cand obtin maximul. Cred ca, daca toti facem acest lucru, vom putea construi o lume mai buna pentru noi si cei mici.

Am ramas aproape de lumea sportului, imi place sa sprijin miscarea sportiva, careia ii datorez atat de mult. Sportul a evoluat foarte mult, a devenit o adevarata industrie, dar si-a pastrat totodata puritatea si corectitudinea. In sport, daca esti bun, lumea va recunoaste acest lucru. Comparativ cu alte natiuni, romanii au mare potential in sport si au dovedit acest lucru, din pacate, trecem printr-o perioda in care ne stabilim greu prioritatile si foarte putini copii fac sport, este foarte greu sa gasesti valori daca nu ai o baza foarte mare de selectie. Am privit totdeauna cu incredere in viitor, dar pentru acest lucru am muncit, am depus tot efortul pentru ca ceea ce am vrut sa se intample.

Prin tot ceea ce am facut si voi face am urmarit sa ob­tin totul, am inteles ca doar prin co­rectitudine, munca si implicare poti sa obtii ceea ce iti doresti. Am avut si esecuri, dar am continuat sa muncesc sa le depasesc, sa incerc mereu sa fiu mai buna, sa ma apropii de per­fec­tiune. As vrea ca tot mai multi oa­meni sa se ghideze dupa ur­matorul mo­tto: «Nu te ruga pentru o viata usoa­ra! Roaga-te sa fii o persoana pu­ternica!». Ceea ce-mi doresc este sa am puterea sa continuu sa ma im­plic in viata sportiva, sa pot sa ajut per­soanele aflate in dificultate, sa ma bu­cur de familia mea si de prieteni. Imi doresc ca toti oamenii sa aiba pu­terea sa faca bine, sa se uite in jurul lor si sa-si gaseasca credinta si sp­e­ranta.'

×
Subiecte în articol: Nadia Comaneci astăzi e ziua ta...