x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Nu ne rămâne decât să nu ne pierdem credinţa, că doar ea nu poate fi impozitată”

"Nu ne rămâne decât să nu ne pierdem credinţa, că doar ea nu poate fi impozitată”

de Ramona Vintila    |    19 Iun 2012   •   10:33
"Nu ne rămâne decât să nu ne pierdem credinţa, că doar ea nu poate fi impozitată”

Actorul si moderatorul emisiunii "Late Night Show', difuzata de Antena2, Andrei Duban implineste astazi 40 de ani. Jurnalul National ii ureaza "La multi ani!'

"Sunt foarte multe lucruri noi in viata mea de la venirea primului meu baietel pe lume si trebuie sa recunosc ca el imi ocupa majoritatea timpului. Datorita lui Armin Matei traiesc din plin cele mai frumoase momente din viata mea. De asemenea, emisiunea pe care o moderez la Antena 2, "Late Night Show', este o alta sursa de realizari si momente speciale.

Am inceput sa muncesc de cand eram mic, de pe la 6 ani. Intai la serbarile scolare unde recitam poezii de Tudor Arghezi, ca mai apoi sa castig "Cantarea Romaniei' si din acel moment sa primesc roluri in diferite filme. In acelasi timp, am inceput colaborarea cu radioul, dupa care am primit rolul principal in piesa "Pistruiatul' de la teatrul Ion Creanga. Asdar, pot spune ca toate aceste "coincidente' m-au dus pe aceasta cale a actoriei.
In general se stie aproape totul despre mine, unii stiu chiar mai mult decat exista in realitate. Nu-mi place sa vorbesc despre lucruri intime pentru ca lumea e "foarte binevoitoare' si arunca deseori cu noroi.

Imi place sa vorbeasca faptele si munca mea despre mine. Intr-o tara in care nu se pune pret pe cultura, e foarte greu sa traiesti doar din asta. Adevaratii oameni de cultura sunt din ce in ce mai izolati, indepartati, greu de promovat. Vor ajunge in curand o rara avis pentru ca politicul acapareaza intreaga societate, facand un genocid cultural. Vreau sa cred ca, intr-o zi, in Romania, va exista o adevarata scara de valori si ca mediocritatea nu va mai fi la putere.
Nu realizez exact ca schimb prefixul si, daca privesc in urma, vad ani de zile de munca, de planuri, de zbucium, dar nu regret nimic din toate acestea pentru ca ma simt un om implinit. Iar peste 365 de zile, sa mai primesc o data confirmarea ca sunt pe o cale buna. Cea mai mare implinire a mea este baiatul meu de patru luni, Armin Matei Duban, iar daca regret ceva este faptul ca nu avem decat o singura viata.
Imi doresc sa pot sa-mi cresc copilul departe de tentatiile societatii, sa fiu linistit sufleteste si Antena 2 sa fie pe toate platformele digitale, pentru ca "Late Night Show' sa intre in casele tuturor romanilor.

Intr-o lume in care alergam mult prea mult pentru a plati facturi si biruri unui stat care nu-ti ofera nimic in schimb, nu ne ramane decat sa pacalim sistemul, sa radem de prostie, de rautate, sa nu ne pierdem credinta, ca doar ea nu poate fi impozitata.'

×