x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Oamenii zilei: Octavian Bellu şi Mariana Bitang

Oamenii zilei: Octavian Bellu şi Mariana Bitang

02 Iun 2010   •   00:00
Oamenii zilei:  Octavian Bellu şi Mariana Bitang
Sursa foto: /Intact Images

În cadrul şedinţei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică s-a decis ca lotul feminin să fie coordonat de Octavian Bellu, Mariana Bitang şi directorul tehnic Anca Grigoraş. „Ideea de bază este că intenţia federaţiei a fost de a corecta nişte lucruri care nu mergeau la lotul feminin, cel puţin la ultimele trei competiţii majore.

Concluzia noastră a fost ca la Jocurile Olimpice să reuşim să facem o figură cât mai frumoasă şi de aceea am conside­rat corect să ne adunăm toate forţele (...). Atât Octavian Bellu, cât şi Mariana Bitang au fost de acord să vină mai aproape, să ajute, şi nu văd nici o vină în asta. Nimeni nu a dorit să-l îndepărteze pe Nicolae Forminte. Nu cred că s-a întâmplat nimic spectaculos, decât ceea ce trebuia, cu excepţia orgoliilor unei persoane", a spus preşedintele Fe­deraţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica.

Pentru revenirea la cârma lotului feminin de gimnastică al României, după cinci ani, Jurnalul Naţional îi declară pe Octavian Bellu şi Mariana Bitang „Oamenii Zilei".

×
Subiecte în articol: calendar