x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Adrian Fetecău

Omul zilei: Adrian Fetecău

07 Mar 2011   •   19:17
Omul zilei: Adrian Fetecău

155250-adrian-fetecaunick2867.jpgAzi se împlinesc 29 de ani de la primul spectacol susţinut de Compania Teatrală VOUå, aniversare pe care liderul trupei, Adrian Fetecău, o marchează printr-o nouă reprezentaţie a spectacolului „Ţara Căţeilor”, care va avea loc în sala „George Constantin” a Teatrului „Nottara”. „Am înfiinţat Grupul VOUå la începutul anului 1982, iar primul spectacol l-am susţinut pe 8 martie la căminul de fete al Facultăţii de Drept. Era vorba de un spectacol de umor, muzică şi poezie.

Aniversarea o marchez cu un alt spectacol, «Ţara Căţeilor», pe care l-am realizat cu doi vechi mohicani ai formulei anilor ‘80, Ovidiu Mihăilescu şi Dan Caramihai. Prin momentele de muzică şi poezie pe care le promovăm vrem să atragem atenţia, ca şi-n anii ‘80, că ni se întâmplă «ceva» şi că trebuie să redevenim «vigilenţi». De fiecare dată ne-am dat seama că e încă nevoie de poezie într-o lume trepidantă şi foarte «practică». De aceea, ne dorim să repetăm spectacolul lunar în Teatrul «Nottara», pentru toţi iubitorii de muzică şi poezie de calitate, pentru că, aşa cum spunea scriitorul englez Lawrence Durrell, «doar artistul e în stare să facă, într-adevăr, ca lucrurile să se întâmple!»„, spune Adrian Fetecău.

Cu ocazia aniversării a 29 de ani de la primul spectacol susţinut de grupul VOUĂ Jurnalul Naţional îl declară pe Adrian Fetecău „Omul zilei”.

×
Subiecte în articol: calendar omul zilei