x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Bogdan Dumitrache

Omul zilei: Bogdan Dumitrache

17 Aug 2011   •   21:00
Omul zilei: Bogdan Dumitrache
Actor
In cadrul Galei Premiilor VIP pentru luna august, care a avut loc marti seara, actorul Bogdan Dumitrache a obtinut Premiul la categoria Film, motivatia fiind convingatoare dupa noi: in weekend cafltigase, la Festivalul de la Locarno (Elvetia), un Leopard , trofeul pentru cea mai buna interpretare masculina intr-un film din competita oficiala, sectiunea internationala, filmul fiind "Din dragoste cu cele mai bune intentii", in regia lui Adrian Sitaru.

Printre premiantii "VIP" s-au numarat si actorii Rodica Mandache si Marius Manole - la categoria Teatru, pentru spectacolul "Marea iubire a lui Sebastian", Ion Besoiu si Marian Ralea - la categoria Excelenta, Irina Petrescu - la categoria Eleganta, precum si echipa Festivalului Anonimul - la categoria Evenimentul lunii.

Bogdan Dumitrache face in filmul "Din dragoste cu cele mai bune intentii" (productie Hi Film) un rol complex si deloc usor, care da greutate acestui lungmetraj, realizat cu multa finete regizorala de Sitaru. Publicul cinefil din Romania va putea vedea pelicula in cinematografe in toamna acestui an.

Pentru noua distinctie obtinuta, Jurnalul National il declara pe Bogdan Dumitrache "Omul zilei".

×