x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Gigi Căciuleanu

Omul zilei: Gigi Căciuleanu

25 Aug 2011   •   21:00
Omul zilei: Gigi Căciuleanu

Spectacolul 'Noche Bach', in coregrafia lui Gigi Caciuleanu, pe muzica lui Johann Sebastian Bach, va fi pus in scena pe 4 si 5 septembrie, la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti, in cadrul 'Intalnirilor JTI', sub egida Festivalului International 'George Enescu', informeaza un comunicat.

Aceasta este pentru a treia oara cand 'Intalnirile JTI' se desfasoara sub egida prestigiosului Festival International 'George Enescu'. Spectacolul 'Noche Bach' este organizat impreuna cu Baletul National Chilian si cu prim-solistii Kana Nakao si Cesar Sepulveda. Cartea de vizita a lui Gigi Caciuleanu este impresionanta. Absolvent al Scolii Nationale Superioare de Coregrafie din Bucuresti, si-a slefuit talentul la marea scoala de balet a Teatrului Balsoi din Moscova. A fost solistul baletului Operei Romane, dar a explorat concomitent si abisul dansului experimental. Baletul National Chilian, fondat in 1945, este cea mai veche si cea mai importanta companie profesionista de dans contemporan din Chile.

Pentru ca nu si-a uitat tara natala si reuseste sa aduca in Romania, in cadrul unui festival atat de important, acest spectacol, Jurnalul National il numeste pe Gigi Caciuleanu 'Omul Zilei'.

×
Subiecte în articol: calendar