x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Horaţiu Mălăele

Omul zilei: Horaţiu Mălăele

05 Iun 2010   •   00:00
Omul zilei: Horaţiu Mălăele
Sursa foto: /Jurnalul Naţional

Publicul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu îl poate vedea duminică, în două spectacole, pe actorul Horaţiu Mălăele. Artistul are aici foarte mulţi fani, care şi-au procurat din timp bilete pentru "Femeia care şi-a pierdut jartierele" de Eugène Labiche, în regia lui Silviu Purcărete, şi pentru recitalul extraordinar "Sunt un orb" (producţii ale Teatrului de Comedie). În "Femeia care şi-a pierdut jartierele" - o avanpremieră, căci premiera va avea loc la toamnă, Mălăele îi are parteneri de scenă pe George Mihăiţă şi pe Mihaela Teleoacă. De notat că Horaţiu Mălăele a jucat şi în varianta din Franţa, a lui Purcărete, cu această piesă a lui Labiche. Spectacolul, care va începe la ora 16:00, se va desfăşura în hala Libra-Balanţa, spaţiu ofertant atât pentru actori, cât şi pentru publicul doritor să-i vadă pe aceşti minunaţi interpreţi şi, desigur, pe Mălăele.

Reprezentaţia durează o oră şi 20 de minute. Menţionăm că la Bucureşti acest spectacol se va juca nu la sediul Teatrului de Comedie, ci la Romexpo, într-un spaţiu special amenajat.

După o pauză, Horaţiu Mălăele se va întâlni cu publicul său la Sala Thalia (ora 20:00). Timp de o oră îi va amuza pe spectatori cu "Sunt un orb", recitalul creat din poeziile unor mari poeţi. E o creaţie cu care artistul cucereşte publicul oriunde o prezintă.

Pentru că va fi în Festivalul de la Sibiu, în aceeaşi zi, cu două roluri diferite şi complexe, în două spectacole diferite, Jurnalul Naţional îl declară pe Horaţiu Mălăele "Omul zilei".

×
Subiecte în articol: calendar