x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Ionuţ Bălan

Omul zilei: Ionuţ Bălan

06 Iul 2012   •   21:00
Omul zilei: Ionuţ Bălan

Colegul nostru, analistul economic Ionut Balan, a primit Premiul Master pentru Jurnalism Economic, decernat cu ocazia Colocviilor Piata Financiara 'Florin Petria“. Premiul Master pentru Jurnalism Economic se atribuie pentru intreaga activitate unui ziarist cu minimum 15 ani vechime in domeniu.

Ionut Balan s-a alaturat echipei Jurnalul National incepand din anul 2001, iar din anul 2004 sustine in fiecare zi de joi o rubrica de editorial economic, sub semnatura sa aparand in cotidianul nostru peste 400 de materiale de opinie. Intrebat care este cheia succesului sau, Ionut Balan spune ca avut sansa sa-si exprime de timpuriu opiniile si a fost ferit de disciplina corporatista care patrunde cu foarte mare viteza in mass-media si o transforma in industrie. 'Ii sfatuiesc pe confratii mai tineri ca, in ciuda a ceea ce li se spune in momentul de fata, sa fie liberali in gandire si-n comportament, fiindca lucreaza cu piete. Sa militeze pentru un mediu in care se face cu usurinta business, nu pentru unul in care se majoreaza taxele, fiindca asta duce la disparitia capitalismului“, spune Balan.

Pentru pasiunea si consecventa cu care abordeaza subiectele economice ale zilei si harul cu care le explica pe intelesul tutuor cititorilor, Jurnalul National il declara pe Ionut Balan 'Omul Zilei“.

×