x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Marian Râlea

Omul zilei: Marian Râlea

01 Iun 2010   •   00:00
Omul zilei: Marian Râlea
Sursa foto: Lucian Alecu/Jurnalul Naţional

Copiii din Sibiu vor avea parte astăzi, de ziua lor, de două reprezentaţii teatrale susţinute de Marian Râlea, actorul care înseamnă pentru micuţi un adevărat magician. Evenimentele se înscriu în Festivalul Internaţional de Teatru, iar spectacolul intitulat "Judecata poveştilor sau Cine are dreptate" a fost creat de Marian Râlea împreună cu studenţi ai Secţiei Actorie de la Universitatea "Lucian Blaga".

Cel mai mic public de teatru este aşteptat în Parcul "Subarini", de la ora 11:00, iar după-amiază, în spaţiul "Ambient" (15:00). O reprezentaţie cu acest spectacol va avea loc şi mâine, în Parcul "Subarini" (11:00). Astfel, Marian Râlea, care este nu numai un mare actor de teatru, jucând în memorabile spectacole pentru adulţi, ci şi o adevărată instituţie de teatru pentru copii, realizează an de an, la Festivalul de la Sibiu, proiecte pentru micuţi, aceştia aşteptându-l de fiecare dată cu dragoste şi bucurie. Iar dragostea şi bucuria de copil sunt curate şi sincere.

La fel de curat şi sincer lucrează pentru ei, copiii, Marian Râlea şi pentru că le dăruieşte astăzi un nou spectacol, Jurnalul Naţional îl declară "Omul zilei".

×
Subiecte în articol: calendar