x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Mariana Mihuţ

Omul zilei: Mariana Mihuţ

27 Noi 2011   •   21:00
Omul zilei: Mariana Mihuţ

'Cand spui ca un actor e mare, are farmec, ca este puternic, toate la un loc inseamna ca este un fenomen. Mariana Mihut este un fenomen', a spus George Ivascu ieri, la evenimentul prin care Mariana Mihut a primit o stea pe Aleea Celebritatilor – Walk of Fame. La randul sau, Mariana Mihut a multumit celor cateva zeci de persoane prezente la eveniment, spunand ca apreciaza faptul ca au infruntat frigul si ca nu si-au uitat artistii. 'Ion Caramitru spunea intr-o emisiune, la o televiziune, ca romanii sunt inteligenti si ca poti conta pe ei.

Eu zic ca, in afara de inteligenta, romanii sunt si foarte talentati', a spus Mariana Mihut. La evenimentul de duminica a mai fost prezent primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, care i-a inmanat actritei Placheta Orasului Bucuresti. Aleea Celebritatilor – Walk of Fame din Piata Timpului din Bucuresti – este un proiect cultural care gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului.

Pe Aleea Celebritatilor se afla deja stelele altor mari personalitati: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu Matei si Mircea Albulescu. In semn de pretuire, Jurnalul National o declara pe Mariana Mihut Omul Zilei.

×
Subiecte în articol: calendar omul zilei