x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Mihai Constantinescu

Omul zilei: Mihai Constantinescu

01 Sep 2011   •   21:00
Omul zilei: Mihai Constantinescu

O data cu deschiderea editiei 2011 a Festivalului International 'George Enescu', Mihai Constantinescu, directorul general al Artexim – agentia care organizeaza acest mare eveniment, trage linie sub rezultatele muncii sale de doi ani si constata ca festivalul a 'crescut frumos'.

La actuala editie si-au anuntat prezenta peste 2.500 de artisti straini. Totodata, la evenimentele desfasurate in cele 25 de zile participa aproximativ 1.000 de artisti romani. Potrivit lui Mihai Constantinescu, au fost acreditati peste 90 de jurnalisti straini, mai multi decat la editia 2009. In acest an, numarul biletelor puse in vanzare s-a dublat. De asemenea, sunt mai multe spatii pregatite pentru desfasurarea concertelor si spectacolelor. Noutati sunt si in ceea ce priveste Concursul 'George Enescu'.

La cele trei sectiuni existente – pian, vioara si compozitie – s-a adaugat si sectiunea violoncel. Directorul Artexim ne uimeste cu inca o informatie: echipa se afla in faza finalizarii editiei din 2013 a Festivalului si Concursului 'George Enescu'. Modest de felul sau, el pune succesul pe seama echipei pe care o conduce. Pentru ca a facut tot posibilul ca acest eveniment sa 'creasca frumos', sa fie in acest an mai bun ca data trecuta, Jurnalul National il declara pe Mihai Constantinescu 'Omul zilei'.

×
Subiecte în articol: calendar omul zilei