x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Nicoleta Grasu

Omul zilei: Nicoleta Grasu

30 Iul 2010   •   00:00
Omul zilei: Nicoleta Grasu

Despre aruncarea discului se poate spune că este o probă pentru care sportivele din România au dovedit întotdeauna calităţi deosebite. Stau dovadă numeroasele medalii pe care reprezentantele sexului frumos de la noi le-au cucerit de-a lungul anilor la marile competiţii internaţionale, începând cu Lia Manoliu şi continuând cu Argentina Menis, Florenţa Crăciunescu şi, mai nou, Nicoleta Grasu.

La Campionatele Europene de atletism care au loc în aceste zile la Barcelona, Nicoleta Grasu a reuşit să urce pe treapta a doua a podiumului de premiere, aducând ţării noastre prima medalie la această competiţie. Reprezentanta noastră s-a aflat pe prima poziţie pe aproape întreaga durată a competiţiei, dar a pierdut medalia de aur chiar la ultima aruncare din concurs. La 39 de ani, vârstă pe care o va împlini la 11 septembrie, Nicoleta a demonstrat încă o dată dacă mai era nevoie că poate face faţă cu brio asaltului tinerei generaţii, anunţându-se încă de pe acum o potenţială candidată la medaliile olimpice care se vor decerna la Londra, peste doi ani.

Pentru performanţa realizată la Barcelona şi pentru logevitatea deosebită de care dă dovadă, Jurnalul Naţional o declară pe Nicoleta Grasu "Omul Zilei".

×
Subiecte în articol: calendar