x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Ruxandra Dragomir

Omul zilei: Ruxandra Dragomir

28 Iul 2010   •   00:00
Omul zilei: Ruxandra Dragomir
Sursa foto: Marin Raica/Jurnalul Naţional

Ieri a început la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti Turneul "Ruxandra Dragomir Open", competiţie care poartă numele actualului preşedinte al FRT.

Premiile puse în joc se ridică la 75.000 de dolari. Scopul pentru care Ruxandra Dragomir organizează această competiţie este acela de a oferi jucătoarelor din România şansa de a participa la un turneu puternic, dorinţa sa fiind ca acesta să devină o tradiţie. "Nu e obligatoriu ca el să se numească «Ruxandra Dragomir». S-a întâmplat să poarte numele meu pentru că nu am reuşit să găsim un partener solid care să preia costurile acestui turneu. Aşa l-am înscris şi în calendarul internaţional. Dacă nu ne-am fi încadrat într-un termen-limită, am fi pierdut licenţa, astfel că mi-am asumat această responsabilitate. Mi-aş dori ca acest turneu să devină din ce în ce mai important, chiar dacă anul trecut suma premiilor a fost mai mare", a spus preşedintele FR de Tenis.

Pentru sprijinul pe care îl acordă dezvoltării tenisului feminin, Jurnalul Naţional o declară pe Ruxandra Dragomir "Omul Zilei".

×
Subiecte în articol: calendar