x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Sorin Marin

Omul zilei: Sorin Marin

07 Aug 2011   •   21:00
Omul zilei: Sorin Marin

Presedintele Fundatiei Anonimul

Fundatia Anonimul, al carei presedinte este Sorin Marin, da startul astazi celei de-a VIII-a editii a Festivalului International de Film Independent "Anonimul", eveniment ce se va desfasura pana la 14 august la Sfantu Gheorghe din Delta Dunarii.

De opt ani, datorita Fundatiei Anonimul, satul Sfantu Gheorghe cunoaste in fiecare vara aflux de turisti, care vin nu numai la Festivalul de Film, ci si la alte evenimente organizate aici in sezonul cald. Spatiile de locuit sunt atractive. In afara de cele trei sali de cinema din Green Village, in care au loc in timpul zilei pe perioada Festivalului de Film proiectiile lungmetrajelor si a scurtmetrajelor selectionate, in campingul "Delfinul", unde este instalat un ecran urias, oricine poate vedea pe parcursul noptii aceleasi filme programate in timpul zilei in sali. Sorin Marin a fost la fiecare editie o gazda foarte primitoare.
Este un model de investitor in cultura, exemplu fiind nu numai Festivalul de Film, ci si alte manifestari culturale, printre care Marile Premii Prometheus.

Pentru ca a organizat si editia 2011 a Festivalului "Anonimul", cu sectiuni competitive si evenimente colaterale, Jurnalul National il declara pe Sorin Marin "Omul zilei".


×