x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Sorin Romanescu

Omul zilei: Sorin Romanescu

17 Mar 2011   •   19:03
Omul zilei: Sorin Romanescu
Sursa foto: Dragoş Savu/Jurnalul Naţional
156785-dragos-savu-20090331114544015.jpgMuzician
"Ecouri, reverberaţii şi întâmplări sonore pentru 2 mâini şi 3 ghitare", aşa sună descrierea recitalului pe care îl va susţine muzicianul Sorin Romanescu în această seară, de la ora 19:00, în Sala Studio a   Conservatorului bucureştean.

Alter Echo’ ncert, cum se intitulează concertul cu intrare liberă, promite tuturor iubitorilor de muzică, fie ei iubitori de jazz, compozitori, interpreţi, iubitori de chitară, o experienţă oferită de un muzician de excepţie, însoţit de trei chitare diferite, fiecare cu personalitatea, expresia şi farmecul ei.

Desemnat "Muzicianul anului 2008 în Jazzul Românesc" şi nominalizat la aceeaşi categorie şi anul trecut, Sorin Romanescu (care şi-a descoperit pasiunea pentru chitară în clasa a unsprezecea) şi-a încântat publicul în 2009 cu un proiect solo de improvizaţie pe cinci chitare cu timbre diferite, sub titulatura "Poveşti şi chitarisiri". De asemenea, muzicianul român este posesorul unor chitare deosebite realizate de renumitul lutier italian Domenico Moffa special pentru el.

Cu prilejul a acestui recital, Jurnalul Naţional îl declară pe Sorin Romanescu "Omul zilei".

×