x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Codul Verde: Voluntari din obligaţie

Codul Verde: Voluntari din obligaţie

26 Mar 2009   •   00:00

De ceva vreme la Realitatea TV suntem bombardati cu "Cod Verde" si "Romania prinde radacini" si voluntarii lu' peste. Ei bine, nu-i chiar asa.



Acum 2 saptamani MaiMultVerde, Petrom, Realitatea TV au avut o astfel de actiune la Suditi, Ialomita. Printre partenerii lor s-au numarat si Consiliul Judetean Ialomita. Ca sa apara intr-o poza si imagine frumoasa, cei din fruntea Consiliuli Judetean Ialomita au decis ca toti angajatii societatilor din subordine sa mearga obligat la Suditi ca sa pozeze in "voluntari".

Printre acesti "voluntari" au fost si angajatii regiei autonome de drumuri si poduri. Tatal meu si colegii lui au fost fortati sa se trezeasca Duminica dimineata la ora 7 si sa mearga la Suditi ca sa planteze "voluntar" pomi si alte chestii.

Nu-i nimic rau in a fii voluntar, nu-i nimic rau in a planta pomi dar modul in care sunt facute lucrurile astea si prefacatoria afisata la televizor ma dezgusta si imi provoaca lehamite.

Am 25 de ani si nu imi aduc foarte multe despre vremurile apuse dar stiu ca astfel de practici erau frecvente pe vremea lu' nea' Nicu. Credeam ca au murit odata cu el dar cred ca m-am inselat.

Colegii tatalui meu, tatal meu s-au temut si se tem sa spuna ceva pentru ca isi pot pierde locul de munca. Si eu m-am temut cu-asa ceva dar totusi... am tacut prea mult.

As vrea sa spui lumii ce se intampla si cum au facut Realitatea TV, Catavencu, Petrom, MaiMultVerde et company si-au facut rost de o campanie de publicitate moka pe spinarea fraierilor care trag de fiare si muncesc in frig zi de zi.

E mitocanie, mitocanie pe fata!

×
Subiecte în articol: cetateanul