x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul No name-uri disperate de-a fi mediatizate

No name-uri disperate de-a fi mediatizate

19 Oct 2009   •   00:00
No name-uri disperate de-a fi mediatizate
Sursa foto: Cristian Nistor/AGERPRES

"Vedetele" de carton, sau no name-urile, sunt atât de avide după publicitate, încât ar da orice să apară "pe sticlă" sau prin ziarele de scandal. Ar da chiar şi "anunţuri" gratuite pentru o bucăţică de publicitate ieftină



- Două ilustre necunoscute au "rezolvat" ecuaţia din fotbalul românesc! Au stat într-o seară la masă cu Mutu şi cu Cristea, evident, cu paparazzii după ele, şi-apoi au dat fuga să povestească isprava la gazetă! Urmarea? Pe cei doi fotbalişti îi paşte excluderea din echipa naţională! Dar nimeni nu se întreabă cine sunt devoratoarele de publicitate şi cum s-au paraşutat ele taman la masa Briliantului! 5309-104436-untitled1.jpgNu cumva sunt simple plante căţărătoare în cârca unor nume celebre? Bineînţeles! Măruţă le-a tras clapa dându-se drept Mutu, prin SMS. Iar ele au alergat într-un suflet la întâlnire! Ceea ce era de demonstrat: Bruneta e o "cântăreaţă" fără CD, fără piese, fără talent, fără voce şi, evident, fără viitor în domeniul muzical, care însă se agaţă de numele lui Mutu pentru a se face cunoscută şi pentru a deveni "divă" în cel mai scurt timp. Iar blonda e cu adevărat blondă. A zis c-a rămas "preplexă" când l-a văzut pe Adrian în carne şi oase. "Eu nu le am cu fotbalul, nu prea le am cu nimica", a declarat, cu guriţa ei rotundă, fătuca. Vai, dragă, câtă sinceritate! Să ştii că n-aveam nici cea mai mică îndoială! Dar dacă o spui şi tu, e cu atât mai convingător! Dar ce s-au mai chinuit să vorbească cele două pârlite la solar! Şi cum au reuşit ele să se facă de râs! I-auziţi: "Toată lumea îl ştie pe Mutu", dar... "Nu ştiam că e chiar el, seamănă foarte bine cu Cristea" sau "Erau ieşiţi afară din cantonament".

"Credeam că este mai altfel decât este, dar nu-i ieşit afară din comun." "Ne pare foarte rău de faptul că s-a pierdut în meci." N-o simpatizăm prea tare nici pe Anamaria Prodan, dar de data asta a zis o vorbă mare: "Jos labele de pe Mutu!", piţipoancelor!

- Dacă doriţi să aflaţi un nume sinonim cu disperarea după publicitate, acesta este cu siguranţă Costin Mărculescu. Actorul de roluri secundare le-a încercat pe toate: de la pozat gol-puşcă, doar c-o pălărie pe post de frunza lui Adam, şi până la certurile penibile în direct la OTV cu fosta asistentă. S-a răsuflat şi ideea scandalurilor sexuale cu fotomodelele pe care le păstoreşte... aşa încât nu prea i-a mai rămas nimic de inventat. Astfel, dacă tot a fost "dezgropat" cazul lui Ioan Luchian Mihalea, Mărculescu s-a umplut de penibil afirmând nici mai mult, nici mai puţin că Oanţă i-ar fi făcut avansuri. "Dezvăluirea" întârziată e cu atât mai puţin credibilă cu cât nici măcar apropiaţii apropiaţilor n-au ştiut secrete ale artistului, care era extrem de discret în privinţa vieţii personale. E imposibil de crezut că Mihalea s-ar fi expus afişându-se cu Mărculescu, dar e arhicunoscută setea de reclamă a acestuia din urmă. Fără probe e uşor a spune acum tot felul de minciuni şi să calci pe cadavre pentru publicitate, atâta vreme cât cel acuzat nu se mai poate dezvinovăţi.

- Interpretul semiporno, fiindcă a apărut şi-aşa ceva, este "vedeta" propriei cabine de duş! Este vorba despre un "domn" a cărui ţinută de "scenă" e o pereche de budigăi, şi aceia uzi, deoarece rapsodul dă spectacol în timp ce-şi face baie. Mai precis, i s-a luat un "interviu" în timp ce se ghilosea şi fredona refrene populare. Deci nu-i ca-n cartea lui Dan Chişu, "Singur sub duş", ci e cu paparazzii după el chiar şi în momentele de săpunire, frecare şi clătire. Brrrr!

Cele rele să se spele... din show-biz.
- Tot apare pe la diferite posturi tv un nene care zice că e tatăl surorilor Gabor-Columbeanu. Chiar nu înţelegem ce urmăreşte acest personaj. Ba vorbeşte despre fete ca despre fiicele lui, ba le face cu ou şi cu oţet. Ba o cere de nevastă pe mama lor, ba o numeşte "servitoare" în casa Columbenilor şi mătură el însuşi cu ea pe jos. Cine să-l mai priceapă? S-a dat în spectacol strigând-o pe Valerica Gabor la gard, ca la ţară. E drept că la Izvorani tot la ţară se cheamă că e, dar totuşi avea şi Iri, acolo, un interfon. Dacă n-a reuşit nici s-o cucerească pe mamă, nici să le recâştige inima "fiicelor", domnul respectiv a început să arunce cu noroi şi-n Iri, şi-n nevastă-sa. Şi de bine ce zicea că vrea s-o protejeze pe Monica, mai nou "dezvăluie" că aceasta e lesbiană.

Dacă i-a fost, aşa cum spune, "ca un tată", şi-a învăţat-o numai de bine, de unde ar avea "fiica" astfel de apucături?  

- Alexandru Bimbirel susţine că Nicolei îi e ruşine cu el. Bimbirel este fratele cântăreţei Nicola. Păi, cum să vă spunem, domnu' Bimbirel. Sincer, dacă am avea un frate care se duce să înşire prin tabloide şi să dea din casă ce a făcut sau ce n-a făcut soră-sa, care totuşi s-a lansat datorită talentului şi prin propria voce, vă spunem sincer şi cu mâna pe inimă: sigur ne-ar fi ruşine cu el! Şi mai ştiţi ceva? Nu Nicolei ar trebui să-i fie ruşine, ci dumneavoastră. De gestul gratuit pe care l-aţi făcut. Sau poate asta este treaba. N-o fi tocmai gratuit...

5309-104435-columbeni.jpg
Irinel Columbeanu, pe vremea când nu era atras decât de bruneta Monica


Blonda lui Iri, "atrasă" de Moni

Autointitulata "blondă a lui Iri", o oarecare Mariana, s-a lansat în urmă cu vreo zece ani, la bară. Ca dansatoare, evident. Că doar nu credeaţi că este vorba despre bara vreunui tribunal. A luat viaţa în piept, în pieptul gol, bineînţeles.

Că aşa se încep multe cariere de succes în Românica.

La 29 de ani, duduia pare trecută bine de tot. Prin viaţă. Aşadar, se mândreşte cu trecutul glorios în care se dezgolea de secrete şi de haine concomitent. Aşa se face că s-a numărat inclusiv printre concurentele care s-au luat în piept cu Simona Sensual. Iar mai nou se laudă că ar fi sărutat-o Iri la subraţ. Cum miliardarul de Izvorani nu s-a grăbit să confirme cele spuse de ea, ba, dimpotrivă, Mariana a răsturnat căldarea de lături verbale peste consoarta acestuia. Şi, ca ipocrizia să fie completă, după ce a bălăcărit-o bine pe Monica Columbeanu (afirmând despre aceasta că n-a realizat nimic în viaţă în afară de copil şi că Irinel nu-i va lăsa nimic), acum blonda zice că se simte mai atrasă de Moni decât de Iri!  

(Mişcarea de rezistenţă)

×
Subiecte în articol: mişcarea de rezistenţă