x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Colecţii Biblioteca pentru toţi Colecţia Biblioteca pentru Toţi revine

Colecţia Biblioteca pentru Toţi revine

24 Ian 2014   •   12:13
Colecţia Biblioteca pentru Toţi revine

Din 29 ianuarie, revine pe piaţă cea mai apreciată colecţie a Jurnalului Naţional şi unul dintre cele mai importante proiecte culturale propuse vreodată de un jucator din presa scrisă din România, Biblioteca pentru Toţi.

Colecţia Biblioteca pentru Toţi, scoasă sub egida Jurnalului Naţional, în perioada 2009-2012, a însemnat peste 50.000 de pagini, 153 de volume de literatură românească, peste 14 milioane de cărţi tipărite. Colecţia Biblioteca pentru Toţi a ajuns să numere aproape 12 mi¬lioane de cărţi vândute, cărţi care se află în bibliotecile românilor.

Colecţia merge însă mai departe! Miercuri, 29 ianuarie, apare, împreună cu Jurnalul Naţional, cel de-al 154-lea volum, Arta conversaţiei de Ileana Vulpescu.

“Arta conversaţiei este o proză centrată pe un singur personaj migălit cu singurătate, o lungă confesiune unde râsul se întrepătrunde cu lacrimile, încinsă de un brâu de sinceritate şi de umanitate neclintită. Scrisă cu o agerime a privirii ieşită din comun, scrisă în registru realist, dar şi livresc, scrisă îndrăzneţ de pudic şi dozată cu mult chibzuit rafinement.”
 

×