x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Alphaville, în concert la Arene

Alphaville, în concert la Arene

de Alex Revenco    |    11 Apr 2008   •   00:00
Alphaville, în concert la Arene

Mîine, de la ora 20:00, Marian Gold & Co vor susţine un spectacol open air, unde vom asculta  marile succese Alphaville. Într-o carieră de aproape 25 de ani, grupul german şi-a cîştigat nenumăraţi fani în lumea întreagă.

Mîine, de la ora 20:00, Marian Gold & Co vor susţine un spectacol open air, unde vom asculta  marile succese Alphaville. Într-o carieră de aproape 25 de ani, grupul german şi-a cîştigat nenumăraţi fani în lumea întreagă.

Organizat de Kompas Events şi  Magic FM,  concertul de sîmbătă este al treilea susţinut de cunoscutul grup german în România, precedentul fiind cel inclus în programul Revelionului de la Romexpo. Intrarea la concertul de sîmbătă este 50 de lei, iar ultimele bilete se mai găsesc în reţeaua Diverta şi la www.bilete.ro, www.blt.ro, www.bi­le­tedelatati.ro, www.myticket.ro şi www.ticketpoint.ro. 

 

PREŢURI SPECIALE. Pentru fanii grupului, A&A Re­cords/Warner Music Licensee vor amenaja în incinta Arenelor Romane un stand unde se vor găsi cele mai cunoscute materiale discografice ale grupului. Astfel, “Forever Young”, discul de debut din 1984, care a adus consacrarea formaţiei, “First Harvest 1984-1992”, primul album oficial Greatest Hits, dar şi cel mai nou produs muzical, “Forever Pop”, apărut pe piaţă în 2002, vor fi disponibile la preţuri promoţionale!

 

NUCLEU DE BAZĂ. Marian Gold (pe numele adevărat Hartwig Schierbaum) a fost şi este liderul formaţiei, la Bucureşti urmînd să cînte acompaniat de Martin Lister (keyboards), David Goodes (chitară) şi Pierson Grange (tobe). De cîţiva ani încoace, cei patru alcătuiesc nucleul de bază Alphaville, grup care a vîndut pînă acum milioane de albume şi a avut numeroase hituri, “Big in Japan”, “Forever Young”, “Dance With Me”, “The Jet Set”, “Summer in Berlin”, “For A Million” fiind doar cîteva dintre ele. La această oră, Alphaville trăieşte o a doua tinereţe (mai ales după ce casa de discuri WEA a hotărît prelungirea contractului!) fiind din în turneu şi în paralel, pregătind materialul viitorului album programat să apară în magazine pînă la sfîrşitul acestui an.

Pe lîngă activitatea sa în Alpha­ville, Gold a înregistrat pînă acum două albume solo (“So Long Celeste” – 1992 şi “United” – 1996), cu compoziţii proprii şi coveruri.

 

Alpha… Magic

Astăzi, Raluca Moianu îi va avea invitaţi speciali în studioul Magic FM pe Marian Gold şi pe cei trei colegi ai săi din trupa Alpha­vil­le, în emisiunea Poveşti Magi­ce. Artiştii vor veni la radio di­rect de la aeroport, pentru a dez­vă­lui ascultătorilor câteva de­ta­lii le­ga­te de concertul de la Are­nele Ro­ma­ne. Magic FM le va face ca­dou produse “tra­di­ţionale” ro­mâ­neşti şi va profita de ocazie pentru a strânge autografele ce­lor din Alphaville pe un afiş de concert.

 

alex.revenco@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: cultura