x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale "… iar eu aveam un suflet de artist"

"… iar eu aveam un suflet de artist"

de Luiza Moldovan    |    29 Iun 2005   •   00:00

Ai curiozitati nesatisfacute? Vrei sa stii mai multe? Mult mai multe? Vrei sa afli cine cu cine, dar mai ales cu ce si de ce? Ai vrea sa-ti calmezi interesul pentru viata intima a, nu-i asa, vedetelor? Crezi c-ai putea face fata emisiunii-substitut de pe oteve, oteve, bucuria tarii e, aia de dimineata?

Atunci eu zic sa te culci devreme, ca sa fii odihnit a doua zi. Chestie care presupune, of cors, sa te faci ca nu-l vezi pe Plesu la emisiunea Marinei Constantinoiu si sa treci, vitejeste, mai departe, pana hat, la coada telecomenzii, sa-ti setezi televizorul sa te adoarma pe acorduri de Dan Diaconescu, par un examplu, si sa visezi flori albe cu gandul la dimineata care nu mai vine.

Si pe urma: bine te-am regasit, voinicule, esti pe oteve, foarte bine, asta-i televiziunea, hai sa ti-i prezint (desi stiu ca nu mai au nevoie de nici o prezentare) pe inimosii astia de la trupa, sigur ca da, B3. B3 e atunci cand iei trei baieti si-i numesti B3. E foarte simplu, nu-nteleg ce nu-ntelegi. Afla, voinicule, ca baiatul asta, da, da, chiar baiatul asta pe care-l vezi pe fotoliul asta, din stanga... exact, el... "a trait", cum ar spune simpaticul moderator, cu o alta fata de la o alta trupa, ceva... de fete. Minola. Pops.

Ei, si baiatul asta "a trait" cat "a trait" cu fata aia si pe urma a murit cu fata aia. Acuma gata, "s-a dus amorul", cum ar spune un manelist care-a murit si el de mai de mult. Bai, si deci, cum ar veni, fetelor, aflati ca toti, dar absolut toti baietii astia, in numar de trei, sunt cat se poate de disponibili, asa ca eu zic sa dati frau liber estrogenilor, ca doar e mare, e vara, e cald afara.

Luati aminte de la profesorul dintr-o nuvela a lu’ Eliade si ziceti in cor, impreuna cu el: "Eram tanar, eram frumos, Hildegaard era plecata la bai, iar eu aveam un suflet de artist".

Haideti, baieti, ca va fac eu lobby la fete. Stiu ca va lansati acus-acus un sidi, ceea ce ne dorim si noua foarte mult, si mai stiu si ce conditii sa intruneasca fetele ca sa va placa... fetele, ca sa va placa, vreti "sa aiba acel ceva", deci facem un apel, pe aceasta cale, tuturor fetelor cu "acel ceva" din aceasta tara... dar ce zic eu tara... din aceasta lume... sa faca bine sa-i dea un bip pe telefonul mobil oricui dintre acesti inimosi, ca va suna el inapoi. Si daca nu vi-o placea pe urma, si daca nu mi-oti multumi, uitati-va colea la mine! Deci, fetelor, i-am vazut si unplugged, in direct din studioul oteve, deci chiar canta super, pe bune, sa mor io, nu va mint, ca n-am de ce.

Si mai repede, ca deja am vazut in studio o fana pe care moderatorul a numit-o "fana formatiei Bambi si B3". Deci, daca formatiile Bambi si B3 au un fan, atunci acel fan e exact fata aia care-a venit in studio. "Suna periculos de sus pana jos", asa ca grabiti-va, daca nu vreti sa mai apara o alta fana. Hai, v-am pupit. Pa, pa!
×
Subiecte în articol: arte