x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Actiunea si umorul, vedetele lunii mai

Actiunea si umorul, vedetele lunii mai

04 Mai 2005   •   00:00

Comedii si filme de actiune de prima mana, precum "Acasa la Coana Mare", "Regatul de foc" sau "Calatorie periculoasa", dau tonul lunii mai la Antena 1!



  • de CRISTIANA STAMATESCU

  • APOCALIPSA. In "Regatul de foc", dragonii stapanesc Pamantul, iar rasa umana se chinuie sa supravietuiasca
    Indragitul actor de culoare Martin Lawrence este agent sub acoperire in comedia "Acasa la Coana Mare", singura problema fiind ca plapandul politist trebuie sa se dea drept o negresa batrana care cantareste peste 100 de kilograme! Nici James Bond nu lipseste din "meniul" cinematografic al lunii mai, superproductia "007: Viitorul e in mainile lui" punandu-l pe elegantul Pierce Brosnan in aceeasi echipa cu frumoasa Teri Hatcher, proaspata castigatoare a unui Glob de Aur, trofeu la care a fost nominalizata si melodia filmului, interpretata de celebra Sheryl Crow. Tot in luna mai, Matthew McConaughey si Christian Bale se aliaza pentru a lupta cu dragonii care au distrus aproape toata omenirea, in spectaculosul film "Regatul de foc", cu efecte speciale multipremiate, Melanie Griffith strabate America anilor ’60 cu capul sotului ei intr-o lada frigorifica in comedia cu accente dramatice "Nebunie in Alabama", regizata de sotul actritei, superstarul spaniol Antonio Banderas, iar Laurence Fishburne si Ellen Barkin incearca sa traga pe sfoara chiar CIA in thriller-ul "Conflicte intre parteneri".

    ACTIUNE 100%. Fiecare seara de vineri va sta sub semnul actiunii: Jean Claude Van Damme este un agent secret care trebuie sa-si salveze nu doar familia, ci si lumea in "Calatorie periculoasa", unul dintre cele mai recente filme ale starului de actiune. Tot el este un politist care calatoreste in timp pentru a opri un geniu al raului in clasicul film de actiune "Rafuiala dincolo de moarte", iar Dolph Lundgren e un asasin KGB care devine protectorul unui trib african in "Scorpionul rosu: Riposta". Influxul de adrenalina continua la Antena 1 cu filme precum "Formula mortala", in care maestrul artelor martiale Mark Dacascos infrunta un monstru preistoric readus la viata, "Virus", in care Jamie Lee Curtis, William Baldwin si Donald Sutherland sunt atacati de o forta extraterestra, sau "Replica in forta" I si II, cu multipla campioana la kickboxing Cynthia Rothrock in rol de detectiv imbatabil.

    ×
    Subiecte în articol: arte