x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Al treilea sezon de "Recurs"

Al treilea sezon de "Recurs"

de Adriana V. Paduraru    |    06 Aug 2005   •   00:00
Al treilea sezon de "Recurs"

Iubitorii fotbalului vor sta cu ochii atintiti catre micile ecrane, duminica, de la ora 23:15. Ovidiu Ioanitoaia incepe cel de-al treilea sezon al "Recursului etapei".

Iubitorii sportului-rege vor sta cu ochii atintiti catre micile ecrane, duminica, de la ora 23:15. Motivul: reincepe "Recursul etapei".

Ovidiu Ioanitoaia incepe maine cel de-al treilea sezon de "Recurs" la Antena 1 si cel de-al 11-lea an de televiziune.

NOUTATI. Cu toate ca Antena 1 a renuntat la optiunea a doua a transmisiilor din campionatul national, realizatorul, alaturi de redactorul-sef adjunct al Gazetei Sporturilor, Andrei Vochin, si de invitatii din platou vor "lua la bani marunti", timp de doua ore, cele mai "fierbinti" momente ale etapei. Anul acesta, realizatorii celui mai longeviv talk-show fotbalistic din Romania si-au propus sa vina cu o serie de noutati. Numarul invitatilor s-a micsorat de la sase la cinci, iar locul de desfasurare nu mai este sediul "Gazetei Sporturilor". Noul "amplasament" va fi un studio al Antenei 1. De asemenea, implicarea publicului in emisiune va avea o pondere mai mare. "Ne dorim sa dinamizam mai mult show-ul. Drept pentru care rolul telespectatorilor a crescut substantial. Pe langa faptul ca ne pot telefona, ei isi pot trimite parerile si prin intermediul Internetului. Cele mai interesante intrebari adresate electronic vor fi prezentate invitatilor", a declarat Ovidiu Ioanitoaia. Cateva lucruri au ramas la fel. "Atmosfera va fi la fel de incitanta, datorita fetelor de la Divizia sexy. De asemenea, am pastrat in noul format «cadoul de la miezul noptii»", a adaugat realizatorul.

INVITATI. Ca de fiecare data, in studioul "Recursului" sunt invitati reprezentanti ai cluburilor, oameni de fotbal, dar si personalitati din lumea show-bizz-ului romanesc. Cei care vor inaugura, maine, noul decor sunt Gheorghe Hagi, "seful arbitrilor" - Ion Craciunescu, antrenoul proaspat promovatei Jiul Petrosani - Ionut Chirila, secundul campioanei Steaua - Stefan Stoica, precum si atacantul Rapidului - Bogdan Mara. Invitatii, impreuna cu Ovidiu Ioanitoaia si Andrei Vochin, vor pune "pe tapet" partidele intregii etape, accentul cazand, in mod special, pe meciurile-spectacol, pe fazele controversate sau greselile de arbitraj. De asemenea, realizatorii isi propun sa scoata la lumina si amanunte de culise pe care telespectatorii le vor afla in premiera.

DINAMISM
"Ne dorim sa dinamizam mai mult show-ul. Pe langa faptul ca ne pot telefona, ei isi pot trimite parerile si prin intermediul Internetului"

ATRACTIE
"Atmosfera va fi la fel de incitanta, datorita fetelor de la Divizia sexy. De asemenea, am pastrat in noul format «cadoul de la miezul noptii»" - Ovidiu Ioanitoaia, realizator tv
×
Subiecte în articol: arte