x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Alternativ funk cu Muse

Alternativ funk cu Muse

de Raluca Grintescu    |    17 Aug 2007   •   00:00
Alternativ funk cu Muse
Sursa foto: 1996-98 AccuSoft Inc., All right/

Trupa britanică Muse, una dintre cele mai apreciaţe formaţii de rock alternativ din Europa la ora actuală, va veni pentru prima dată in Romănia

Trupa britanică Muse (foto), una dintre cele mai apreciaţe formaţii de rock alternativ din Europa la ora actuală, va veni pentru prima dată in Romănia, pentru a susţine un concert la 6 octombrie pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf Bucureşti. Biletele s-au pus in vănzare de azi la două categorii de preţuri: 65 RON in sectorul A, in faţa scenei, şi 45 RON in sectorul B.

BEST ACT. Muse a căştigat multe discuri de platină şi de aur, dar şi premii ca Best New Artist in 2000 in Marea Britanie, Innovation Award, Best Album, Best British Band şi, pentru al patrulea an consecutiv, Best Live Act. Muzica trupei, infiinţată in 1999 la Londra, imbină rockul alternativ cu funkul, cu heavy metal şi chiar cu muzica electronică şi clasică. Ultimul ei album, "Black Holes and Revelations", a fost foarte bine primit atăt de critici, căt şi de public, iar printre hiturile mai vechi se numără "Starlight" şi "Time is running out". Muse ii are in componenţă pe Matthew Bellamy (voce, chitară, clape), Chris Wolstenholme (bass, clape, voce) şi Dominic Howard (percuţie).

×
Subiecte în articol: culture club