x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ani Duta este in Canalul de stiri

Ani Duta este in Canalul de stiri

11 Mai 2005   •   00:00

Canalul de stiri a lansat ieri la apa o noua colega de platou. Acum, Eva nu mai este singura, mai are o surata in persoana lui Ani Duta, care este bruneta.


  • de CRISTINA OLOGEANU
  • AMBITII. Ani Duta isi doreste sa ii faca pe romani sa zambeasca in fiecare dimineata
    Mare agitatie, mare, ieri in platoul emisiunii "Canalul de stiri" de la Antena 1. Motivul? A fost lansata la apa castigatoarea concursului "Buna de canal", demarat la inceputul acestui an. Drept pentru care echipa a invitat in platou si reprezentanti ai presei. Nu de alta, dar sa o obisnuiasca din prima zi pe noua lor colega cu tirul intrebarilor ziaristilor si cu bliturile aparatelor foto. Totul a fost invaluit in secret. Nimeni nu a suflat o vorba despre Buna de canal. Am aflat cu totii cine este domnisoara in direct. O cheama Ani Duta. Nu e ruda cu Laurentiu Duta. Are 22 de ani si canta in trupa A-mix. Este in zodia Leului si e tare mandra ca s-a nascut in aceeasi zi (dar nu si in acelasi an!) cu Madonna si cu Napoleon. Desi se teme de clisee, Ani spune ca si-a dorit dintotdeauna sa ajunga la tv.

    DOMNISOARA EDUCATOARE. Dar pana sa fie pe sticla, ea a trecut pe la gradinita. Atat ca si "cursant", cat si ca pedagog. Nu de alta, dar a vrut sa faca Liceul Pedagogic special pentru a deveni cadru didactic. A lucrat ca educatoare doar noua luni. Nu pentru ca s-ar fi saturat, ci pentru ca, de cand a inceput sa cante in trupa A-mix, din cauza concertelor nu a mai avut timp sa se pregateasca pentru cursurile de la gradinita.

    DIN AVION. Vestea ca ea este Buna de canal a primit-o chiar inainte de Pasti. "Nu-mi venea sa cred. Timp de doua ore am ramas blocata, ca sa spun asa. Eram in oras cand m-au sunat ei sa-mi dea vestea si, fara sa exagerez, mergeam pe strada si nu puteam sa-mi stapanesc emotiile. Plangeam de fericire", povesteste Ani. Chiar a doua zi de Pasti, pentru ca este imaginea unei firme de cosmetice, a plecat la un targ de specialitate tocmai in Coreea de Sud, la Namwon. A aterizat in Romania cu doar cateva ore inainte de a intra in "canal". Dar era cat pe ce sa nu mai ajunga. "Aglomeratia si nebunia care sunt in Seul au facut ca noi sa ajungem la aeroport la cinci minute dupa ce a decolat avionul nostru. Drept urmare, am petrecut patru ore in aeroport in asteptarea urmatoarei curse". Cursa care ii ducea pana la Paris. Unde au stat o noapte pentru a prinde un alt avion care sa o aduca acasa.

    ×
    Subiecte în articol: arte