x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 "de toamnă" - Emisiuni noi şi superfilme

Antena 1 "de toamnă" - Emisiuni noi şi superfilme

de Cristiana Stamatescu    |    27 Aug 2007   •   00:00
Antena 1 "de toamnă" - Emisiuni noi şi superfilme

De la 3 septembrie, Antena 1 pune cărbuni pe focul distracţiei. Emisiuni noi, superproducţii originale, vedete consacrate ale postului, dar şi celebrităţi in postură de prezentatori. Ramona Bădescu şi Aurelian Temişan vor prezenta cea mai spectaculoasă emisiune de farse, iar un juriu de vedete va desemna cea mai haioasă victimă.

Cu modestie, Antena 1 anunţă că are cea mai tare grilă de toamnă şi că işi va consolida poziţia de număr unu in divertisment şi in acest an. Toate vedetele consacrate ale postului işi incep emisiunile pe parcursul lunii septembrie. Telespectatorii vor vedea şi chipuri noi, dar şi alte celebrităţi in postură de prezentatori.

Din 3 septembrie, ANTENA 1 pune cărbuni pe focul distracţiei. Se munceşte din greu şi la superproducţii originale. Ce oferă ANTENA 1 din trei septembrie? Intălnirea cu Dan Capatos, Cristina Cioran, proaspăt reveniţi din concediul petrecut pe meleaguri străine. In plus, echipa se innoieşte, după cum declară şeful de la matinal: "Avem un decor nou. Apoi pariul nostru, adică Adi Luca, s-a dovedit a fi căştigător pentru că datorită inteligenţei şi spontaneităţii lui a fost remarcat atăt de telespectatorii noştri, căt şi de către şefi, care i-au incredinţat matinalul Antenei 3. Noi toţi ne-am bucurat sincer pentru reuşita lui, dar nu negăm că ne va fi greu să umplem golul lăsat. Deşi, dacă stau bine să mă găndesc, eu, unul, cred că mă voi descurca şi cu o colegă blondă superbă, cu cupa mare", afirmă Dan Capatos. Bineinţeles, Cristinica nu va lipsi din decorul... cel nou.

Dr Andrei face teren. Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii "9595" vine cu noutăţi: dr Cristian Andrei va iniţia un program de consiliere, care va dura mai multe luni, pentru a ajuta căt mai mulţi oameni. Periodic, doctorul va părăsi platoul Antenei 1 pentru a merge in casele a patru-cinci oameni care se confruntă cu probleme similare şi care au nevoie de mai multe şedinţe de psihoterapie.

Divertis deschide un Mall. Revine şi Divertis, dar din octombrie, tot cu tolba plină de noutăţi pentru toţi telespectatorii care sunt invitaţi la... Mall, unde nu se va da startul unui nou sezon de shopping, ci al unui sezon de umor 100%. "Va fi cel mai mare Mall din Romănia, cu cei mai mulţi vizitatori. Vom avea şi multe magazine in care vom «vinde» politică, realitatea, evenimente insă toate ambalate in stil Divertis", spune Toni Grecu. "Vom mai avea şi o rubrică specială cu un invitat in fiecare emisiune, o personalitate care a performat in vreun fel in săptămăna respectivă", adaugă Grecu.

Dan Negru a făcut ceva istorie şi revoluţie in divertismentul romănesc şi continuă să facă. Din octombrie, telespectatorii il pot vedea intr-un format nou, in care va lucra cu copiii, show care fi transmis miercurea, in intervalul orar consacrat vedetei Antena 1. "Imi doresc şi acum, cu acest nou proiect, să ofer clipe minunate unor copii talentaţi, care, poate, impulsionaţi de experienţa incurajatoare de la Antena 1, vor urma o carieră artistică." "Din Dragoste", "Duminica in familie" şi "Test de fidelitate" revin cu mari surprize in grila Antenei 1, toate trei in luna septembrie. Pregătirile pentru inceperea unui nou sezon al emisiunii "Din Dragoste" sunt in plină desfăşurare, redactorii citesc sutele de scrisori venite pe adresa emisiunii, cele mai multe din Dobrogea (mai ales Constanţa), locul unde va ajunge prima dată după vacanţă caravana "Din Dragoste".

Suita emisiunilor dedicate personalităţilor marcante ale Romăniei continuă in această toamnă. Cei sărbătoriţi in patru gale "Geniali" sunt Benone Sinulescu, Ştefan Iordache, Margareta Păslaru şi Marius Moga (pentru el a fost inaugurat conceptul de "Genial Junior").

Ramona Bădescu şi Aurelian Temişan vor prezenta la Antena 1 cea mai spectaculoasă emisiune de farse, iar un juriu alcătuit din vedete va desemna, in fiecare ediţie, "cea mai haioasă victimă" a fiecărei emisiuni pentru a o trimite in marea finală unde se va căştiga trofeul VICTIMA ANULUI 2007.

Filme de filme

Antena 1 va difuza din octombrie prima comedie dramatică din Romănia - Clanul Sprănceană - un serial la care publicul va răde cu lacrimi. Este povestea a două familii, una de romăni şi alta de ţigani, care sunt nevoite să-şi suporte obiceiurile, hachiţele, din simplul motiv că hazardul i-a străns pe toţi in două vile construite "in oglindă".

"Dl şi dna Smith", cu Angelina Jolie şi Brad Pitt, vine la Antena 1, in septembrie. Antonio Banderas şi Lucy Liu pot fi văzuţi in producţia de acţiune "Ballistic: Ecks vs Sever". Oferta de super-filme continuă cu "Desperado", "Masca lui Zorro", "Kill Bill", "Fight Club", "Să nu mori azi", "Băieţi răi" şi "Ace Ventura".

In fiecare duminică, de la ora 14:00, va fi difuzat serialul "Rescue Me". Conceput după 11 septembrie de unul dintre cei mai incisivi comici din SUA, Denis Leary, serialul are un umor negru nebun, care scoate in evidenţă cu duioşie, dar şi cu tăioasă onestitate, umanitatea celor care-şi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora, ceea ce nu ii scuteşte de greşeli, slăbiciuni şi vicii.

×
Subiecte în articol: arte antena