x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Grupul "Divertis", mai tare ca de Niro

Antena 1 - Grupul "Divertis", mai tare ca de Niro

01 Noi 2005   •   00:00

Antena 1 a fost din nou, duminica, lider de audienta, atat intreaga zi - cand TVR a difuzat un meci de fotbal cu miza, cat si in prime time, interval orar in care se inregistreaza cel mai mare consum tv si televiziunile pun la bataie cele mai reusite productii.

In acest prime time, emisiunea realizata si prezentata de Alessandra Stoicescu, "7 zile", a fost lider de audienta in randul publicului din intreg mediul urban, situandu-se la cateva puncte de audienta de "La serviciu", sitcom-ul Pro TV. In intervalul orar 18:30-19:00, Antena 1 a avut 7,4% rating si 16,3% cota de piata, in timp ce Pro TV a inregistrat 4% rating si 8,8% cota de piata.

Emisiunea cea mai urmarita a serii de week-end a fost din nou Piata Divertis, care s-a distantat detasat de concurenta, atat in randul publicului din intreg mediul urban, cat si in cel cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Antena 1 a avut in timpul difuzarii acestei productii de divertisment, in medie, 1.338.000 de telespectatori, mai mult decat dublu fata de Pro TV, care in acelasi interval orar a programat filmul "Nasul stresat", cu Robert de Niro.

×
Subiecte în articol: arte