x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Stiri de 10 milioane de euro

Antena 1 - Stiri de 10 milioane de euro

13 Iul 2005   •   00:00
Antena 1 - Stiri de 10 milioane de euro

Incepand de astazi, Antena 1 transmite stirile dintr-un nou studio. Investitia se ridica la 10 milioane de euro iar nivelul tehnologic este comparabil cu cel al CNN si BBC.

Incepand de astazi, Antena 1 transmite stirile din noul newsroom. Investitia de pana acum este de 10 milioane de euro si aduce echipei A1 cea mai perfomanta tehnologie a momentului intr-un studio de aproximativ 600 mp.
Investitia permite de asemenea amenajarea de noi studiouri, cu suprafete foarte mari (600 mp) si complet redecorate, dotate cu toate facilitatile. In plus, exista si un Studio C, cu o suprafata de 200 mp, care va fi dedicat in exclusivitate talk-show-urilor.

"Telespectatorii vor beneficia astfel de o imagine mult mai stralucitoare si de stiri cu adevarat fierbinti" - declara Camelia Voiculescu, presedintele Antenei 1, subliniind facilitatile de editare rapida si includere in emisie a stirilor intamplate cu putin timp inaintea inceperii jurnalelor.

Tehnolgia utilizata - ENPS - este cea mai performanta din Romania din acest moment si schimba practic total viziunea asupra productiei stirilor. Nivelul tehnologic este comparabil cu cel al CNN si BBC si cel putin pentru inca 5 ani va continua sa fie tehnologie de varf atat in Romania cat si in lume.

Trustul Intact, din care fac parte Antena 1 si Antena 3 va investi alte 5 milioane de dolari, pana in septembrie in finalizarea studiourilor pentru divertisment.

×
Subiecte în articol: arte