x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 2 - Ioaniţoaia face din nou Recurs

Antena 2 - Ioaniţoaia face din nou Recurs

de Adrian Vaduva    |    08 Sep 2007   •   00:00
Antena 2  - Ioaniţoaia face din nou Recurs
Sursa foto: Cristi Preda/

De măine avem din nou Recurs la televizor. Cu o nouă infăţişare, cu mai puţini invitaţi, insă cu un ritm mai intens, emisiunea moderată de Ovidiu Ioaniţoaia va putea fi urmărită in fiecare duminică, de la ora 22:15, la Antena 2.

Cel de-al cincisprezecelea sezon de Recurs debutează măine, avănd ca subiect principal meciul tricolorilor cu Belarus şi, implicit, perspectivele elevilor lui Victor Piţurcă de a ajunge la Euro 2008. Invitaţii lui Ovidiu Ioaniţoaia sunt Gică Hagi şi Dan Petrescu, doi dintre cei mai importanţi componenţi ai Generaţiei de Aur şi, in acelaşi timp, doi tineri antrenori avizi de performanţă. "Cel de-al cincisprezecelea sezon sau finalul celui de-al paisprezecelea pentru mine se vrea mult mai alert decăt precedentele, dorindu-se o implicare a publicului mult mai intensă decăt pănă acum. Telespectatorii vor putea dialoga cu invitaţii cu ajutorul SMS-urilor şi al mail-urilor, iar cea mai bună dintre intrebările trimise de ei va fi premiată", ne-a declarat Ovidiu Ioniţoaia. Premiul acestei prime ediţii va fi un tricou de-al lui Dan Petrescu, de pe vremea cănd evolua la Chelsea, cu autograf.


SCHIMBĂRI. Noul Recurs va beneficia de o nouă infăţişare, din toate punctele de vedere. Grafică, decor, rubrici, desfăşurare, ritm, totul a fost schimbat. După spusele lui Ştefan Beldie, producătorul emisiunii, telespectatorii trebuie să se aştepte la surprize, intrucăt va fi un cu totul alt Recurs decăt cel ştiut, iar publicul va fi incurajat să fie căt mai activ. "Interactivitatea va fi punctul forte al talk-show-ului sportiv, iar nivelul la care va fi dusă aceasta va fi unul dintre elementele care vor diferenţia această producţie de restul emisiunilor de gen. Se aşteaptă de la telespectatori să trimită intrebări invitaţilor din platou. Iar aceştia vor fi aleşi in special in funcţie de evenimentele etapei. Nu vor fi mai mult de doi invitaţi in studio şi nu vor mai fi invitaţi permanenţi", a adăugat Beldie. De asemenea, vor apărea căteva rubrici speciale, cum ar fi golurile etapei, prezentate intr-o formulă mai dinamică, sau cele mai amuzante faze din Liga I. "In plus, vor fi lucruri pe care publicul le va vedea doar la Recurs." Emisiunea va dura exact 90 de minute, plus căteva de prelungiri, exact ca şi in cazul unei partide de fotbal. Mai trebuie adăugat că ora de incepere nu este fixă, aceasta depinzănd de ultima partidă a etapei. "Vom incepe la jumătate de oră după finalul ultimei intălniri a etapei. Timp suficient pentru ca oamenii să ajungă acasă şi să se uite la emisiune", ne-a spus Ioaniţoaia. Ca şi la inceputul sezonului precedent, Divizia sexy nu-şi va mai face apariţia in studioul emisiunii. "Divizia Sexy are propriul vehicul de promovare - www. divizia-sexy.ro. Noul Recurs va atrage publicul cu ajutorul fotbalului, al calităţilor moderatorului, al inspiraţiei in alegerea invitaţilor şi al subiectelor discutate", a incheiat Ştefan Beldie.


INTERACTIVITATE

"Cel de-al cincisprezecelea sezon sau finalul celui de-al paisprezecelea pentru mine se vrea mult mai alert decăt precedentele, dorindu-se o implicare a publicului mult mai intensă decăt pănă acum. Telespectatorii vor putea dialoga cu invitaţii cu ajutorul SMS-urilor şi al mail-urilor, iar cea mai bună dintre intrebările trimise de ei va fi premiată"
Ovidiu Ioaniţoaia, realizator Recursul Etapei

×
Subiecte în articol: arte recurs