x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ava Inferi, la Bucureşti!

Ava Inferi, la Bucureşti!

de Catalina Iancu    |    08 Mar 2011   •   14:06
Ava Inferi, la Bucureşti!

155347-ava-inferi.jpgAxa Valaha Productions prezintă în exclusivitate în România primul concert de club al trupei portugheze Ava Inferi. Este vorba despre formaţia în care activează celebrul Rune Eriksen dar şi talentata solistă Carmen Simoes, una dintre cele mai interesante voci feminine ale scenei metal europene, cunoscută şi datorită colaborărilor cu nu mai puţin celebrii conaţionali de la Moonspell.

Ava Inferi va însoţi grupul My Dying Bride de-a lungul întregului turneu britanic programat pentru luna mai, fiind de asemenea confirmată în line-upul faimosului eveniment scandinav, Inferno Festival.

La 7 mai 2011, în avanpremiera turneului britanic, Ava Inferi va sosi la Bucureşti pentru un concert exclusiv, un eveniment cu totul special, care se va desfăşura în Wings Club din Bucureşti. Trupa a ales România pentru a lansa noul album de studio în estul Europei datorită legăturii speciale pe care o are cu ţara noastră, de la apariţia ca headliner în cadrul Ost Mountain Fest din 2010, până la producţia ultimului lor single care promovează albumul "Onyx”, clipul piesei "Majesty” fiind realizat în totalitate în România, de către Costin Chioreanu. Detaliile despre modul de achiziţionare a biletelor şi preţul acestora vor fi anunţate în curând.

×