x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Azi apare Tango!

Azi apare Tango!

10 Mai 2005   •   00:00

Astazi apare pe piata primul numar al revistei TANGO. Condusa de Alice Nastase si adresandu-se unui public feminin activ, modern, independent, TANGO este revista femeilor care stiu sa se miste.

Care vor sa fie iubite. Este revista femeilor care au forta sa recunoasca faptul ca-si doresc dragoste. Care stiu ce vor sau macar se zbat sa afle.

TANGO va fi cu un pas inaintea celorlalte publicatii de gen prin temele emancipate, prin limbajul indraznet, prin rubricile surprinzatoare si stilul vizual curajos, uneori socant.

Primul numar TANGO va agata cu siguranta privirile, va zgandari curiozitati savuroase prin cuprinsul incitant: coperta cu vedeta de prim rang - Andreea Marin intr-o ipostaza spectaculoasa, primul interviu amplu acordat de Ioana Tariceanu, cea de-a patra sotie a premierului, un reportaj cutremurator realizat in penitenciarul de femei, fotografii inedite cu Bianca Brad. Insarcinata in luna a sasea, Bianca nu s-a sfiit sa pozeze nud pentru revista TANGO! Adrian Nastase il urmeaza pe Mircea Cartarescu si marturiseste de ce iubeste femeile.

×
Subiecte în articol: arte