x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ca$$a Loco - 90 de minute cu foca… Seal ptr. dvs.

Ca$$a Loco - 90 de minute cu foca… Seal ptr. dvs.

de Cassa Loco    |    27 Oct 2006   •   00:00

COMUNICATUL SAPTAMANII
Daca e marti, e Seal. La Sala Polivalenta. Un show aidoma unui vin sec, de un anume producator, la care nu vreau sa ii spun numele, pentru ca as face reclama si nu cred ca ar avea nevoie. Astfel, am fost la un show la care am platit poate prea mult pentru calitatea lui, am vazut un tip, pe care il placusem si pe care il plac si acum, intr-un soi de repetitie cu public.
COMUNICATUL SAPTAMANII
Daca e marti, e Seal. La Sala Polivalenta. Un show aidoma unui vin sec, de un anume producator, la care nu vreau sa ii spun numele, pentru ca as face reclama si nu cred ca ar avea nevoie. Astfel, am fost la un show la care am platit poate prea mult pentru calitatea lui, am vazut un tip, pe care il placusem si pe care il plac si acum, intr-un soi de repetitie cu public. El si alti cinci instrumentisti, care si-au repetat din nou melodiile, dar de data aceasta in fata unui public mult mai mare decat staff-ul lor. Un show fara show, o cantare propriu-zisa, de la un artist care, prin prezenta, nu si-a demonstrat decat mediocritatea si totodata norocul pe care l-a avut in momentele in care a scris cateva piese mai renumite, pe care cu siguranta toti ni le aducem aminte.

Fete multe, fete cunoscute, televiziuni, fotografi au incercat din nou sa scoata ceva din nimic, o stire noua, un amestec de pareri si frustrari. L-am surprins pe Gabriel Cotabita, foarte efervescent la un interviu dat catre un post de televiziune, unde isi exprima o parere pe care as imparti-o si eu, pe alocuri. Daca Seal la un moment dat a recunoscut ca a sosit in Romania fara sa se stie la ce sa se astepte, banuiesc ca nici noi, sau nici chiar VH2, nu am sti la ce sa ne asteptam daca ar ajunge sa presteze vreodata in Spermezeu. Pe de alta parte, Google-ul inca functioneaza.

In fine, dl Klumm spunea intr-o pauza lungita, luata intre melodii, ca venind agale, direct de la Serbia, isi sunase sotia ca sa isi exprime uimirea! Uimirea legata de felul in care arata Romania, mai exact Transilvania. Ca nu s-ar fi asteptat la asa ceva. Ei bine, nici noi! Nici noi nu ne-am fi asteptat ca dl Seal sa nu se fi asteptat. Pentru ca avem atata reclama buna facuta tarii noastre, de atatia si atatia artisti, actori, muzicieni, gimnaste, sportive si tigani. Poate de-asta Marko Bela incearca si tot incearca sa obtina autonomia unor judete din Transilvania, iar limba oficiala sa fie maghiara, ca dl Seal sa fie mai linistit. Ca vorba intre artisti umbla si ca 50 Cent l-a sunat personal pe Phil Collins sa ii spuna ca a avut dreptate cand a spus ca la Romania its nice. Si ca Tiesto a venit a doua oara, pentru ca ar vrea si el sa isi cumpere o casa in Pipera, vizavi de Beckham.

Pana la urma am platit pentru un artist strain, bun, rau, care si-a facut treaba. A stat pe scena exact cat a scris la contract, a facut o fetita de 9-10 ani fericita, pentru ca a cantat cu ea alaturi, a mai facut alte zeci de fane sa viseze bine si clar la dl Heidi si a interpretat cele doua melodii pentru care ne-am deplasat la Sala Polivalenta.

×
Subiecte în articol: arte