x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ca$$a Loco - Am pascut fericit

Ca$$a Loco - Am pascut fericit

28 Apr 2006   •   00:00
Ca$$a Loco - Am pascut fericit

Am mancat mult si am baut identic si la fel. Ne-am vizitat rudele si am barfit, privindu-l pe nenea sef de PeSeDe tinand la glumele lu’ Garcea. Preferam Divertisul. Frumos Pasti, frumos, rau! Dar ne-am intors la ale noastre!

COMUNICATUL SAPTAMANII
Iaca s-au terminat si sarbatorile. Din nou romanul s-a perfectionat in ceea ce a invatat de ani de zile. Sa se abtina, pardon, sa tina post negru-gri 16, pana cand i s-a ingaduit sa dea iama in carnuri, legume, oua fierte si vin de casa.

Saptamana ce a trecut totul s-a petrecut conform planului. Laptele si ouale s-au ieftinit (sau nu), euro s-a blocat in curs, Patriciu e linistit, Basescu fiert si suparat nevoie pe oamenii Vantului, Becali nu a mai injurat. Apele s-au involburat, Dunarea aducandu-ne aminte ca de voie de nevoie trebuie sa ne construim Arca, Barca sau macar niste diguri pentru anul 2007, ca de acum e logic ca 15.000 de oameni o sa stea pana la iarna la iarba verde. Sulfina a recunoscut ca a stat ca boua la poarta noua stiind ca vine apa, dar avea o jena, probabil ca era in acea perioada a mandatului cand i se rupe... digul! Doar in trecut cu totii am facut cursuri de inot. Au crescut vanzarile la Colebil si Dicarbocalm. Am mancat din nou miei, desi animalul preferat al Pastilor americane e iepurasul. Vodafone-ul, Orange-ul, Zapp-ul si Cosmote-ul au facut patruzeci de milioane de euroi pe SMS-uri, iar Nenea Sarbu a dat-o pe Cherida la produs, pardon la export. Magheru e cu haina schimbata datorita celui mai important primar in viata, iar pe strazile laturalnice s-au descoperit aur si bijuterii Cartier, doar asa explicandu-se gropile tip piscina care se mentin de ani de zile.

Ultrafrumoasa, nemaiintalnita si superfantastica femeie, votata din nou cea mai secsi, are din nou emisiune. Ne-am linistit pentru ca nu se uita decat neamurile si prietenii la ea. Am mancat mult si am baut identic si la fel. Ne-am vizitat rudele si am barfit, privindu-l pe nenea sef de PeSeDe tinand la glumele lu’ Garcea. Preferam Divertisul.

Frumos Pasti, frumos, rau! Dar ne-am intors la ale noastre! Nu-i nimic. Mai avem rabdare ca vine 1 mai si ne-am scos din nou! Stiti de ce? Ei, nu stiti: gratare, bere, poveste, barfa, evenimente, superpetreceri, fitze, BMW-ursuletz, iarba verde, mici, Tariceanu pe ponton la el acasa pazit de badigarzi zepepisti, Basescu suparat pe ziare, reviste, inundatie si parul ce devreme l-a parasit. E din nou o ocazie superspeciala sa facem noi, romanii, ce stim mai bine! Sa vorbim! Sau sa mancam! Sa ne plangem ca se topesc ghetarii si ca ajunge Dunarea la Bucuresti! Ca "aia fura", ca noi i-am votat dintre "2 rele, pe aia mai putin rea", ca lu’ Nastase nu i-au descoperit aurul ascuns in tocurile de termopan, ca euroiul scade, dar s-a scumpit din nou benzina!

Ne rotim de pe o parte pe alta, mai fumam o tigara, mai sorbim o ceasca de cafea, plangandu-ne toti cata treaba avem! Continuam sa sorbim din paharul de vin cu sluf mult, tanjim la nevasta sefului nostru careia ia reusit cromoplatinu’, stam si ne complimentam intre noi asteptand sa se plateasca impozitele singure, injuram de mama focului cand dam in gropi prin soselele patriei, privim aceleasi stiri de la ora 5, mancam prost-da-mult, ieftin-dar-colorat, regretam inaintele-de-89, dar nu regretam ca NOI NU FACEM MAI MULT!

Ne place sa ne plangem, dar tot odata sa ne tragem pe fese! Asta e! recunoaste tu, cititorule, ca asa e! Iar daca tu nu esti asa... inseamna ca esti japonez! Felicitari! Fugi acasa ca te umplem de respect!
×
Subiecte în articol: arte