x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale "Carmen" de Bizet, în versiune 3D, rulează în România

"Carmen" de Bizet, în versiune 3D, rulează în România

de Oana-Maria Baltoc    |    24 Feb 2011   •   19:36

O surpriză pentru iubitorii de operă. "Carmen" de Georges Bizet va rula în premieră în România, începând de sâm­bă­tă, 5 martie, în format 3D RealD.

Pe parcursul a patru repre­zen­taţii, doritorii vor avea şansa de a trăi experienţa unei opere clasice realizată în cel mai performant sistem 3D din lume, RealD, la Hollywood Multiplex din Bucureşti.

Opera "Carmen" de Bizet pre­zin­tă povestea vulcanicei Carmen, o frumoasă ţigancă ce are un efect cople­şi­tor asupra bărbaţilor care o în­tâl­nesc şi a cărei iubire este pe cât de efe­meră, pe atât de pasională.

Bri­ga­di­erul Don Jose se în­dră­gos­teş­te iremediabil atunci când o vede pe Carmen pentru prima oară, iar gelozia îi va anihila complet simţurile până la crimă atunci când tânăra îl părăseşte pentru un alt bărbat.

O coproducţie RealD şi Royal Opera House din Londra, peli­cula realizată de Francesca Zambello şi filmată în format 3D de Julian Na­pier promite să vă poarte în călătoria magică a unei poveşti pline de iubire cu toate ingredientele ei: pasiune, gelozie, trădare.

×