x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cartea corai- Cartea al cărei autor nu este om

Cartea corai- Cartea al cărei autor nu este om

08 Mar 2011   •   21:51
Cartea corai- Cartea al cărei autor nu este om

Cartea corai ­ apărută recent la Editura Dharana ­ este de un inedit indiscutabil. Asta pentru că niciodată în România nu s-a auzit de cei 216 Păzitori ai Pământului. Şi ei există. Asta pentru că niciodată nimeni nu a spus public că unul din aceşti Păzitori ai Terrei este unul din consilierii preşedintelui Elţîn. Şi dr. Alexei Shadrin s-a aflat exact în această postură. Iar ineditul indiscutabi al acestei cărţi constă şi în aceea că dr. Shadrin nu este, de fapt, un om, nu şi la nivel energetic. Şi veţi înţelege cum vine asta parcurgând cartea.

Aţi mai citit vreodată vreo carte care să nu fi fost scrisă de un om? Eu una, nu cred. Dar aveţi acum prilejul.
Dr. Alexei Shadrin, rus din Omsk, i-a pus pe gânduri mai întâi pe părinţii săi atunci când, mititel, a început să povestescă nişte întâmplări stranii. Acestea se petreceau în Evul Mediu. Încetişor, părinţii lui Alexei au înţeles că nu aveau de a face cu imaginaţia unui copilaş, ci cu altceva, mult mai serios, drept care, medici de profesie, cu formaţie ştiinţifică, prin urmare, cei doi s-au apucat să noteze zilnic tot ce le povestea odrasla.

Când puştiul a făcut 7 anişori, părinţii  lui s-au dus la un cunoscut cercetător sovietic al Evului Mediu şi i-au dat însemnările. Omul a rămas cu gura căscată, atât de exacte, detaliate şi inedite erau faptele descrise de mititel.
"Astfel, părinţii mei au ajuns să creadă în încarnare", spune Alexei. Aveau de a face cu un copil indigo. O persoană cu memoria intactă şi mă refer la memoria vieţilor anterioare.

Pe parcursul şcolii generale, Alexei nu a dezvăluit altora capacităţile sale deosebite. Momentul propice a sosit abia atunci când a intrat la Universitate, la Novosibirsk. Acolo l-a întâlnit pe autorul teoriei neosferei, eminentul academician rus Vlail Kaznaceev, sub îndrumarea căruia au creat departamentul de terapie regresivă, devenit, ulterior, Şcoala rusă de terapie regresivă.

Mă opresc aici. Astăzi, dr. Alexei Shadrin, alias Sri Mahacharia (care este numele său spiritual, de mai bine de 15.000 de ani), trăieşte în Bulgaria, unde îşi avea rădăcinile mama lui. Tocmai de aceea, Cartea corai şi este semnată Ierofant Sri Mahacharia, cea de a doua semnătură după aceea a maestrului său tibetan Sri Satia Naniokari, căruia Alexei i-a preluat misiunea şi cu care a rămas în legătură telepatică. Despre Alexei mai trebuie să spunem că a  fost 17 ani în Tibet, unde, în 1993, a fost declarat maestru (învăţător) de gradul 7, şi că tot ceeea ce face el astăzi poartă amprenta acestui spaţiu spiritual. De altminteri, el este şi creatorul Academiei tibetane din Sofia, ale cărei cursuri se axează, toate, pe învăţătura tibetană.

Nu, nu v-am vorbit până acum despre carte. V-am vorbit despre autorul acesteia, căci se impunea. Deunăzi, o persoană înecată de invidie căuta, disperată, să mă convingă că nu e cine ştie de capul lui Alexei ca specialist în terapie regresivă şi că volumele lui (acum îi traduc chiar cartea de Terapie regresivă) nu fac doi bani! O veche pildă orientală spune aşa: Licuricii, uitându-se înspre stele, le-au zis: Lumina noastră e mai puternică decât a voastră. Stelele n-au răspuns.

Cartea corai este prima din cele şapte cărţi în care Alexei descrie nu numai facerea lumii, ci şi adevărata istorie a Pământului. Tocmai de aceea, este esenţial să parcurgeţi cuprinsurile celor 6 cărţi care urmează: Cartea roşie, Cartea purpurie, Cartea lila, Cartea albă, Cartea neagră, Cartea de aur. În cartea pe care o puteţi cumpăra astăzi şi în România, pendulând pe graniţa dintre filozofie şi religie, dr. Alexei Shadrin dezvăluie activitatea celui numit Quenta La’Erta, Spiritul Pământului. Veţi afla astfel din sursa cea mai directă cum a fost înfăptuită Creaţia, cine este Dumnezeu şi ce este Universul, cum s-a petrecut Facerea Lumii, cum a fost creată viaţa şi cine şi ce sunt Păzitorii, veţi citi despre esenţa Spiritului planetar, ca parte din Dumnezeu, veţi afla cum a fost creată viaţa pe Pământ, precum şi despre întrupările fizice ale Păzitorilor Pământului (una din acestea este chiar Alexei Shadrin) şi ale Personalităţilor individuale (adică oamenii obişnuiţi), veţi fi puşi la curent cu amănunte referitoare la toate civilizaţiile Pământului care au precedat-o pe cea actuală, la fel, cu amănunte despre ce va să vie, mai ales după momentul de schimbare vibraţională din 22.12.2012, vă veţi lămuri despre ce anume înseamnă Cercul vieţii, adică relaţia reciprocă dintre Spiritul planetar, Păzitori şi Personalităţile individuale, iar în final veţi şti totul despre ce este principiul universal al blocării memoriei, ca esenţă a reîncarnării. Toate acestea vi le împărtăşeşte, în traducerea mea, unul din cei 216 Păzitori ai Pământului, Sri Mahacharia, în această viaţă ­ dr. Alexei Shadrin. În cazul în care vă număraţi printre cei sceptici, nu-i bai, luaţi totul ca pe o poveste. Noapte bună, somn uşor, şapte purici pe-un picior!

Aurora Inoan

×