x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Codul bunelor ţinute

Codul bunelor ţinute

de Oana-Maria Baltoc    |    13 Dec 2010   •   20:40
Codul bunelor ţinute

„Stilul nu are legătură cu po­si­bi­li­tă­ţi­le financiare?”. Orice femeie poate avea stil, atâta vreme cât respectă reguli simple, susţin Andreea Raicu şi Roxana Voloşeniuc, afirmaţie în sprijinul căreia vin cu argumente solide sub forma unui DVD de modă şi stil intitulat „Codul bunelor ţinute”. DVD-ul se lansează oficial în această seară, la The Ark din Bu­cu­reşti, ocazie cu care se deschide seria proiectelor care se vor des­fă­şu­ra sub egida Stylepedia, platforma prin care Andreea şi Roxana îşi do­resc să lanseze o campanie a bunu­lui gust, care se adresează tu­tu­ror fe­me­ilor, indiferent de vârs­tă sau situaţie materială.

„Să fii mo­dern şi stilat nu mai este dezideratul cla­se­lor superioare, devenind în ziua de azi o necesitate la fel de im­por­tantă precum bunul gust sau bu­nul simţ. În fiecare zi suntem eti­che­tate de oamenii cu care in­trăm în contact; de ce să nu transfor­măm acest lucru într-un avantaj per­sonal?!”, declară Ro­xana Vo­loşe­niuc. DVD-ul e îm­păr­ţit în trei ca­­pitole însoţite de 140 de ţinute exemplificate vizual, dar şi de informaţii teoretice, acesta fiind punctul forte al DVD-ului şi lucrul care îl detaşează de produsele de modă de pe piaţă. „Sigur că e important să ştii teorie, dar şi mai important e să vezi cum această teorie devine reali­tate. Stylepedia este un proiect de suflet, în care punem în aplicare atât cunoştinţele de modă, dar şi experienţa noastră de femei cu viaţă personală, responsabilităţi şi ca­rieră.

Demersul nostru a pornit din dorinţa de a fi în pas cu timpurile pe care le trăim, fie că este vorba de modă sau life­style”, mărturiseşte la rândul ei Andreea Raicu. DVD-ul „Codul bu­ne­lor ţinute” va fi dispo­ni­bil în ma­jo­ritatea reţelelor de pre­să, dar şi on­line, pe www.andreeasi­ro­xa­na.ro.

×
Subiecte în articol: arte