x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Concert - Amor cu Directia 5

Concert - Amor cu Directia 5

de Miruna Nicolae    |    21 Feb 2006   •   00:00
Concert - Amor cu Directia 5

Indragostitii, care nu au avut ocazia sa-si sarbatoreasca dragostea de Sfantul Valentin, au avut a doua sansa vineri, 17 februarie, la concertul Directia 5.
Fetele imbracate elegant au umplut Sala Palatului, lasandu-si iubitii in urma asteptand cu sufletul la gura momentul cand cei de la Directia 5 vor fi pe scena. Concertul a sarbatorit atat dragostea, cat si 15 ani de activitate a trupei. In primele zece minute, in boxe au rasunat piesele celor de la Coldplay, insa, dupa un sir lung de aplauze, au aparut pe scena protagonistii: Marian Ionescu, Tete, Nicu Damalan si Cristi Enache.
In cadrul acestui concert, trupetii au cantat in premiera noul single, al carui nume nu l-au dezvaluit, si au anuntat ca noul disc va fi lansat in toamna. Pentru ca fanii nu dadeau semne ca ar vrea sa plece acasa, au avut parte de "alt concert", mai exact dupa terminarea concertului oficial au cantat in plus trei piese.
Pe final, Cristi Enache a dedicat "tuturor fanilor care ne iubesc versurile si mesajul de dragoste" piesa: "Am nevoie de tine".

×
Subiecte în articol: arte