x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Concerte în weekend… şi nu numai

Concerte în weekend… şi nu numai

de Alex Revenco    |    16 Ian 2010   •   00:00
Concerte în weekend… şi nu numai

Alături de marile concerte, desfăşurate în incinte generoase sau spaţii open air, un 'parfum' aparte il au concertele de club, unde relaţia artist- public este mai intima. In rândurile ce urmeaza vom vedea cateva dintre cele mai atractive  concerte de club din Capitala, incepand din acest weekend.


HARD ROCK CAFE.

Programul lunii ianuarie este urmatorul: sambata 16 ianuarie - Live concert CORTEZ, de la 22:30, vineri 22 - karaoke party, de la ora 21.00; sambata 23- Live concert Tasha Rodrigues, Biu Marquetti and Caraibian Band, de la 22.30; vineri 29- karaoke party, de la ora 21.00; sambata 30- Live concert EUROSMITH (formatie tribute to Aerosmith), de la ora 22.30.      


FIRE CLUB
Sambata, 16 ianuarie, dupa ora 22.00 si pana dimineata, urmeaza o alta rockoteca cu Lenti Chiriac. Intrare libera. Duminica, de la 22.15 si pana la 1 noaptea, pe 98,3 FM sau pe www.radiobucuresti.ro, intra in emisie o noua editie a emisiunii ISTORIA ROCK-ului, realizata si prezentata de Lenti. Aceasta editie a ajuns la numarul 561 si printre noutatiile discografice ce vor fi difuzate veti afla in premiera ultimele noutati despre concertele ERIC CLAPTON, AC/DC, METALLICA, RAMMSTEIN etc ce vor avea loc in 2010 in Bucuresti.


CAFAPEDIA ROMANA    
Inca din toamna anului trecut, serile de weekend de la Cafepedia sunt dedicate muzicii live de calitate, ascultata într-o atmosfera rafinata si relaxata. Aceasta "traditie" continua si în 2010, la cafeneau din Romana (str. Pictor Verona nr. 2), unde în fiecare seara de vineri si sâmbata începând cu ora 22.00, Alex Tomaselli (chitara/voce) si Liviu Raduca( pian/voce) ne invita într-o calatorie muzicala


SILVER CHURCH CLUB
Vineri, 15 ianuarie, de la ora 22.00 pana dimineata,  90's Arena propune un nou concept a-ti petrece seara într-un club. Vino, danseaza, socializeaza şi interactioneaza alaturi de cei asemeni tie. Devino activ, implica-te în orice fel. Îmbraca-te diferit, comporta-te diferit, gândeşte diferit. Desprinde-te de grupurile compacte de oameni pe care le vezi în fiecare zi pe strada, care te agasează senzorial cu kitsch-ul lor. Intrare este libera.
Sambata, 16 ianuarie, de la ora 22.00, sub genericul 90's Arena, are loc ButterflyEffect Night part 6

Un party din ciclul "Hedonistic Space". Ingrediente: atitudine, pasiune, comunicare, interactiune. Dj-ii serii: Yorgos si Hamilton. Intrarea-  20 de lei.

Joi, 21 ianuarie- URMA - Public Confessions. The Silver Church Club gazduieşte primul concert din acest an al trupei , cand  URMA va canta piesele deja celebre dar si noile melodii de pe albumul "Lost End Found", un material discografic creat în timp, sub forma unui puzzle, un îndemn pentru fani de a descoperi, cu fiecare concert, noi şi noi experiente alaturi de formatie. Intrarea- 30 de lei.
Vineri, 22 ianuarie, 90's Arena si sambata, 23- ButterflyEffect Night part 7.

Duminica, 24 ianuarie, sub titulatura Echoes from Transcendence Evening, are loc primul concert in Capitala al grupului DORDEDUH, alcatuita din Hupogrammos şi Sol Faur, fosti componenti ai formatiei NEGURA BUNGET. Cei doi muzicieni au decis sa-şi continue activitatea sub aceasta denumire, duetul având parte, atât în studio cât şi pe scena, de ajutorul unor muzicieni profesionişti, alaturi de care vor termina de înregistrat, in curând, primul material. Potrivit celor doi muzicieni, "in componenta DORDEDUH se afla în acest moment: Sergio Ponti la tobe şi percutii (tobosar de studio şi profesor de tobe, cunoscut pentru aparitia în show-ul de reuniune Jethro Tull, dar şi pentru diferitele sale colaborari cu muzicieni din Whitesnake, Rainbow, Sabbat, Ephel Duath, Illogicist...), Jorg Heemann / Thelemnar la percutii (Secrets of the Moon, The Vision Bleak) şi Michael Zech / Arioch la bass (Odem Arcarum, Secrets of the Moon)".
CLUB SUBURBIA
Vineri 22 ianuarie, grupul timisorean NEGURA BUNGET revine in Bucuresti, dupa o absenta de aproape doi ani, cu un concert in Club Suburbia, invitatii speciali ai serii fiind trupele Daemonicus din Suedia, Eufobia din Bulgaria, Inopia şi Akral Necrosis din Bucureşti. La acest spectacol, biletele costa 25 de lei, în avans, ce pot fi procurate pâna la 21 ianuarie online de pe eventim.ro, ticketpoint.ro, myticket.ro, din retelele Diverta şi Germanos, librariile Cartureşti, magazinele Vodafone, Muzica, Sala Palatului şi din clubul Suburbia. În ziua concertului pretul biletelor va fi de 35 de lei. Concertul din Clubul Suburbia este produs de One Event şi Axa Valaha Productions si va fi urmat de un lung turneu in "ambele Europe", de Est si de Vest, majoritatea concertelor fiind in tarile occidentale, unde formatia este si pe afisul marilor festivaluri de gen. Formatia timisoreana a  terminat inregistrarile pentru noul album - Virstele pamintului- materialul fiind mixat si masterizat in in studioul Negura Music, sub directia inginerului de sunet Mihai Toma. Muzica a fost compusa in intregime de trupa, in noua ei componenta, iar albumul va fi lansat de Code666 Records la sfarsitul lui martie, intr-o editie speciala limitata: in cutie de lemn legata cu sfoara si continind pamint din locul sau de origine. In 2010 Negura Bunget mai are in plan si alte lansari: Maiestrit (Prophecy Productions/Lupus Lounge), ce contine piesele de pe albumul Maiastru sfetnic (2000, Bestial Records), completate cu doua piese acustice si DVD- ul Focul viu, ce contine inregistrarea concertului din ianuarie 2008 de la Bucuresti (in deschidere la Paradise Lost), alaturi de toate videoclipurile trupei plus o galerie foto.

Joi, 28 ianuarie, Stay Metal Forever va invita la un nou concert heavy metal, in care trupele invitate sunt M.S. si Silver Bullet, iar intrarea este 10 lei. Grupul M.S. e alcatuit din veterani ai scenei rock care au activat in diverse formatii inca din anii '80. Lista trupelor prin care au trecut acestia e impresionanta: Voltaj, Krypton, Vali Sterian & Compania de sunet, Harap Alb, Metrock, Mircea Florian- Florian din Transilvania, Rosu si negru, Quartz, etc. Grupul a fost infiintat in anul 2002 de Doru "M.S." Istudor, fost lider al grupului Voltaj in perioada rock a formatiei, incheiata in 1992.

Inca de la inceput M.S. a avut langa el doi fosti colegi din Voltaj: Sandu "Damigeana" Costica-voce si Cristi Luca-chitara, iar Cornel Marin-bas si Dan Himpa-chitara au intregit formula. Alti doi prieteni si colaboratori care participa la unele concerte si inregistrari tot din anul 2002 sunt Cristi Marinescu (fost si el coleg din Voltaj) si George Patranoiu, doi dintre cei mai buni chitaristi din tara. Pana acum, trupa M.S. a inregistrat doua albume: Rugina nu moare (2002) si A Breath Of Fresh Air (2006), in prezent lucrand  la un nou album, preconizat sa apara in aprilie 2010. Repertoriul grupului M.S. contine in afara de piese de pe cele doua albume si compozitii Doru M.S. din perioada Voltaj cum ar fi: Alerg, Cenusa si diamant, Erou, Ochii tai, In calea norilor, etc. si in functie de timp, locatie si eveniment, preluari de la formatii ca Judas Priest, Pantera, AC-DC, Iron Maiden, Yngwie Malmsteen, etc. Dupa concert urmeaza Rockoteca Stay Metal Forever cu Sorin

Vineri, 29 ianuarie- Thunders of Winter. Cu cine? Hardstyle: Insertion si G-Kay. Hardcore: Creep si Hool. Dark psy de final: Ancient Drum. Warm up: lovely AXE.  


NOUL NAUTILUS= GYURI'S PUB
Vineri 15 ianuarie, de la ora 21,00- LEO IORGA & PACIFICA- Leo Iorga (voce), Teo Boar (chitara si voce), Vlady Cnejevici (claviatura si voce), Marian Mihailescu (bass), Cristi Iorga (tobe si voce).
Sambata ,16 ianuarie, ora 21.00 - concert BANDIDOS
Duminica ,17 ianuarie ,ora 20,30 - CRISTIAN SOLEANU QUARTET- Cristian Soleanu-saxofon, Sorin Romanescu-chitara, Vlad Popescu-tobe, Adrian Flautistu-contrabas


Club The Vault

Vineri, 15 ianuarie- Hipsters Party. Intrare libera


Turabo Society
Vineri, 15 ianuarie- Line up: Claudia Pavel. Intrare libera

Silver Club  - 15-16.01.2010
Vineri, 15 ianuarie- Line up: El Cezere / Kozo / Dan Andrei / Sebo / Prik/Funky / Pagal / Roger / Fady / Faster /George G/ Hadro / O.C.B. / G.I.C. / Dan0 / Rammon & Kicki / 2 Crazy Bastards
Intrarea- 20 de lei.


LIBERTY CENTER
Smiley , in concert la Liberty Center, duminica, 17 ianuarie, ora 19:00; alte evenimente de weekend: "Battle MC" cu Dj Christu si MC raku, spectacole si teatru de papusi pentru copii.

Pe 16 si 17 ianuarie, Liberty Center, Calea Progresului 151-171, continua seria de evenimente dedicate vizitatorilor complexului, de aceasta data cu concerte si intreceri muzicale, dar si cu spectacole si teatru de papusi pentru copii. Cap de afis al evenimentelor: Smiley.

Astfel, duminica, 17 ianuarie, de la 19:00, Smiley va concerta pe scena de la etajul al doilea de la Liberty Center, urmand ca apoi sa ofere autografe fanilor sai in The Vesper Bar.

Smiley : "Astept cu nerabdare intalnirea mea cu publicul de la Liberty Center. Voi canta cele mai cunoscute piese ale mele si sunt sigur ca ne vom distra foarte bine impreuna. "

Tot duminica, de la 18:00, iubitorii de hip-hop si r'n'b sunt provocati la o intrecere de free style, intr-un program avandu-l la mixere pe  DJ Christu. Gazda evenimentului si sufletul petrecerii va fi MC raku. Sambata, 16 ianuarie, de la 18:00, sub genericul: Fii "zurli" cu personajele tale preferate, Liberty Center a pregatit un nou spectacol cu personaje de poveste: Zana Buna si Tura Vura. De asemenea, de la 19:00, trupa de teatru de papusi Muschetarii va interpreta piesa "Pupaza din tei".
Iata si programul evenimentelor:
Sambata, 16 ianuarie:
18:00: spectacol de teatru cu personajele Zana Buna si Tura Vura
19:00: teatru de papusi, trupa Muschetarii, cu piesa "Pupaza din tei"
Duminica, 17 ianuarie:
18:00: Battle MC, cu Dj Christu si MC raku
19:00: concert Smiley si sesiune de autografe

×
Subiecte în articol: calendar