x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cosmarul irakian al Giulianei Sgrena

Cosmarul irakian al Giulianei Sgrena

06 Iun 2005   •   00:00

Ieri a aparut pe piata numarul doi al revistei Tango. In sumar - subiecte fierbinti si povesti incitante. Giuliana Sgrena, ziarista italiana rapita in Irak, vorbeste despre cosmarul trait.

In exclusivitate pentru Tango, jurnalista declara: "Sa fii ostatic e ingrozitor... Sunt zile interminabile, singura cu tine insati, iar intunericul bezna te aduce in pragul nebuniei. Ma legam de fiecare toana a lor, de fiecare cuvant, ca sa deduc daca urma sa mai vad vreodata lumina zilei sau nu".

Angela Similea a acceptat invitatia Tango de a poza, acum cand revine in forta pe scena muzicii usoare romanesti. Mai frumoasa ca niciodata, Angela Similea crede ca "marea iubire se naste dupa ce o traiesti, practic atunci cand devine amintire". In premiera fierbinte, Oreste se lasa fotografiat nud, iar Ilie Nastase destainuie de ce iubeste femeile: "Pentru ca stiu sa ne dea sperante cand nu mai e nici una, pentru ca ne iubesc asa cum suntem. Pentru ca ne mint frumos cum ca suntem unici pe Pamant". In fine, Florin Calinescu, prins intre doua filmari, isi contabilizeaza minciunile spuse femeilor.

×
Subiecte în articol: arte