x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Deşteaptă-te române! - Antena 3 şi News FM susţin naţionala

Deşteaptă-te române! - Antena 3 şi News FM susţin naţionala

12 Iun 2008   •   00:00

Antena 3 şi News FM îi cheamă pe toţi românii să fie alături de echipa naţională la Campionatul European de Fotbal 2008. Chiar dacă nu sînt prezenţi la stadion, posturile îi îndeamnă pe microbişti să cânte alături de tricolori imnul României.Antena 3 şi News FM îi cheamă pe toţi românii să fie alături de echipa naţională la Campionatul European de Fotbal 2008. Chiar dacă nu sînt prezenţi la stadion, posturile îi îndeamnă pe microbişti să cânte alături de tricolori imnul României.

Pe site-urile www.antena3.ro şi www.newsfm.ro, doritorii pot accesa, în format pdf, imnul naţional. Şi pentru că următorul meci este împotriva actualei deţinătoare a titlului mondial, Mutu & Co. au nevoie mai mult ca oricînd de susţinerea tuturor românilor. Tocmai de aceea, Antena 3 şi News FM le cere suporterilor să cînte imnul alături de tricolori, vineri, de la ora 19:00, cînd începe partida cu Italia.

De asemenea, în cursul zilelor de joi şi vineri, promoterii Antena 3 şi News FM vor distribui în centrul Capitalei, dar şi în locaţiile în care au fost amplasate ecrane gigant, pliante cu imnul de stat. Haideţi să cîntăm cu toţii la începutul partidei, alături de tricolori, “Deşteaptă-te, române” şi să facem România să răsune în lume! (Cristina Stamatescu)

×
Subiecte în articol: arte antena news