x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Dezamagire - Adriela si Smiley, marii invinsi

Dezamagire - Adriela si Smiley, marii invinsi

de Adrian Vaduva    |    27 Noi 2006   •   00:00
Dezamagire - Adriela si Smiley, marii invinsi

Au inceput prost competitia "Dansez pentru tine", insa pana la urma au cucerit juriul care le-a acordat cele mai multe note de zece. Totusi, favoritii publicului au fost altii.

Jurnalul National: La inceputul concursului ati intrat in duel, pentru ca la final sa fiti favoritii competitiei. Cum s-a ajuns la aceasta ascensiune?
Smiley: Faptul ca am intrat la duel a fost o greseala din partea noastra, dar apoi ne-am revenit. Am muncit foarte mult si iata ca am ajuns in finala. Trebuie sa recunosc ca ne-a impulsionat si duelul, mai ales ca a fost in prima editie. Ne-a facut sa muncim si mai mult si sa ne urmarim visul. A fost o dovada ca din print poti sa devii cersetor si din cersetor poti sa ajungi print.

Ce s-a schimbat in saptamana de dinaintea duelului? Nu doar ca ati mers mai departe, dar finalul fiecarei noi editii va gasea printre primii.
Chiar am fost primii de cele mai multe ori. In fiecare saptamana s-au schimbat dansurile, am evoluat, am capatat experienta, am invatat mai usor. E foarte important ca am fost o echipa unita si am luptat toti trei, Adriela, eu si doamna Doina Botis, coregrafa, cu tot sufletul pentru acelasi vis.

Ce faceti pentru a va stapani emotiile inainte de concurs?
Nu putem sa le stapanim, dar eu zic ca e bine ca avem emotii. Suntem naturali si sinceri si transmitem sentimentele noastre si celor care se uita la noi. Emotiile de dinainte de emisiune se transforma in emotii in dans, ceea ce inseamna ca suntem expresivi pe ring si transmitem oamenilor bucurie, tristete, pasiune, depinde de dans.

Surprize muzicale

Smiley, te-ai gandit la o viitoare colaborare a trupei simplu cu Adriela. Poate nu numai din punct de vedere muzical, ci si coregrafic?
Coregrafic nu cred, pentru ca Simplu are un alt stil, dar muzical s-ar putea sa aveti surprize.

Smiley, ce te-a determinat sa intri in aceasta campanie?
Mi-a placut formatul emisiunii, mi s-a parut o emisiune care chiar face ceva pentru oamenii care participa la ea, cat si pentru cei care se uita. Este o emisiune educativa, care are un scop nobil. A fost important pentru mine si faptul ca a fost vorba despre un concurs de dans. Am un spirit competitional dezvoltat si faptul ca puteam implini un vis prin dans mi s-a parut extraordinar.

Smiley, de-a lungul orelor nesfarsite de antrenament ai fost vreo clipa tentat sa renunti?
Nu, niciodata, nici o clipa nu m-am gandit sa renunt. M-a prins foarte tare acest proiect si m-am implicat trup si suflet in implinirea visului Adrielei. M-a ajutat si Doina Botis, coregrafa, cu care m-am inteles de la inceput foarte bine si faptul ca Adriela se pricepea la dansurile latino. Ma bucur ca am ajuns in finala si ca am putut sa-mi fac treaba asa cum mi-am dorit de la inceput.

Care a fost cel mai greu moment de pana acum, pentru fiecare dintre voi?
Duelul a fost cel mai greu moment. N-am dormit vreo doua-trei zile, aveam emotii mari, dar si multa incredere ca va fi bine. Am fost primii la duel si a fost o presiune enorma si din cauza aceasta, dar iata ca ne-a purtat noroc si aceasta experienta.

Merita sa lupti pana la capat pentru a-ti indeplini un vis, indiferent care ar fi acesta?
Da, merita, atat timp cat nu-i deranjezi pe cei din jurul tau si cat nu ranesti pe altcineva. Asta-i singurul lucru trist al acestei emisiuni, faptul ca, realizandu-ti tu visul, altul nu se mai poate implini. Oricum, e bine ca lumea afla si ajuta dupa aceea ca visele sa se realizeze. De public depinde. Daca ai publicul de partea ta, esti ca si castigat. Cred ca de aceea am si impresionat noi si atatia oameni au fost alaturi de noi, pentru ca noi am dansat pentru public, nu pentru note. Eu si Adriela nu suntem cei mai buni dansatori, dar dansam din suflet, sincer pentru a ajunge la sufletul oamenilor. E o lectie pe care trebuie sa o invete oricine din domeniul artistic.

Fara regrete

HIP-HOP. Un stil bun pentru ei
Adriela, ai regretat vreodata faptul ca ai acceptat sa participi la o emisiune unde trebuie sa transpiri foarte tare pentru ati atinge scopul?
Adriela: Nu, si nici n-o sa regret, indiferent de rezultat, pentru ca am facut tot ce am putut, am invatat multe lucruri de aici, am lucrat cu profesionisti si imi foloseste fiecare clipa traita aici. Am castigat niste prieteni adevarati, oameni care alaturi de mine au trait pentru visul parintilor mei.

Adriela, esti studenta la teatru si televiziune. Crezi ca te va ajuta aceasta experienta in cariera?
Da, sunt convinsa. Unul dintre profesorii mei spunea ca e cea mai buna practica pe care as putea s-o fac, pentru ca vad cum se munceste in televiziune, cum se lucreaza, cum trebuie sa fie echipa, este incredibil ca am ajuns sa traiesc asa ceva.
×
Subiecte în articol: arte adriela