x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Eveniment creativ într-un spațiu elegant

Eveniment creativ într-un spațiu elegant

de Magdalena Popa Buluc    |    24 Sep 2023   •   06:00
Eveniment creativ într-un spațiu elegant

Se deschide un nou spațiu în care se vor îmbina talentul, originalitatea, măiestria și bunul gust. Pe 28 și 29 octombrie 2023 publicul este invitat la prima întâlnire cu artiștii și artizanii care vor expune în cadrul Târgului Creativ ”OvalsArt” – ediția de Halloween. 

Evenimentul va fi găzduit de Centrul Cultural ”L’Amphitheatro”, în eleganta vilă aflată pe strada Plantelor, nr.27, de lângă una dintre cele mai frumoase zone de agrement ale Sectorului 2 - Parcul ”General Nicolae Dabija”.

 

Târgul Creativ ”Ovalsart” este o zonă de shopping alternativ, un spațiu al energiilor speciale, în care te poți bucura de produse de calitate, unice și originale, realizate de artiști, designeri și talentați creatori de obiecte lucrate manual.

 

În cadrul Târgului Creativ ”Ovalsart” aveți șansa să descoperiți: bijuterii, sculptură mica, ceramică artistică, decorațiuni (ceramică, rășină, florale), lumânări, accesorii, cosmetice naturale și multe altele, toate putând fi caracterizate de cuvântul inedit. De asemenea pe simezele din elegantul centru”L’Amphitheatro” vă veți bucura și veți putea achiziționa lucrări de pictură realizate de importanți creatori români contemporani.

 

Evenimentul va avea loc între orele 10 -19.

Muzica bună, zona de relaxare, cafeneaua creativă, tombola cu premii deosebite și întâlnirile cu creatori de primă valoare vă vor transforma ultimul week-end al lunii octombrie într-o amintire prețioasă.

 

Să susținem creatorii români, investind în frumos, investind în comunitate.

×