x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Exarhu i-a lasat pe catavenci

Exarhu i-a lasat pe catavenci

de Mihaela Suciu    |    30 Aug 2005   •   00:00
Exarhu i-a lasat pe catavenci

Razvan Exarhu a decis sa plece de la Radio Guerilla, renuntand astfel la postul de director si de realizator de programe.
Exarhu a declarat pentru Jurnalul National ca despartirea de "catavenci", detinatori ai postului de radio, s-a facut in conditii amiabile. Motivatia demisiei sale este cat se poate de ambigua, cu atat mai mult, cu cat postul se afla in plina ascensiune, iar proiectul ii apartine lui Exarhu. "Nu am plecat pentru ca as avea vreo colaborare la alte posturi, ci pentru ca asa am simtit. Deocamdata m-am hotarat sa fac acest pas si apoi voi mai vedea ce voi face. Am ajuns la un nivel la care imi permit sa aleg ce vreau si am preferat sa fiu liber. Voi continua insa sa fiu vizibil."

Dupa ce, in urma cu trei zile, Liviu Mihaiu nega demisia lui Exarhu, sustinand ca e prima oara cand aude de asa ceva, Radio Guerilla a trimis in cele din urma un comunicat prin care anunta oficial plecarea iminenta a omului de radio. Potrivit aceluiasi comunicat, postul de director ramas vacant va fi ocupat de Mihai Dobrovolschi, realizatorul matinalului "Guerilla de Dimineata".

×
Subiecte în articol: arte