x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Expoziţie foto pe gardul Muzeului de Artă

Expoziţie foto pe gardul Muzeului de Artă

de Maria Sârbu    |    30 Apr 2008   •   00:00

Un număr de 50 de fotografii de presă, realizate de-a lungul anului trecut de fotoreporterii Agenţiei Mediafax, vor fi expuse, între 1 şi 31 mai, pe latura exterioară a gardului Muzeului Naţional de Artă al României, dinspre Calea Victoriei.Un număr de 50 de fotografii de presă, realizate de-a lungul anului trecut de fotoreporterii Agenţiei Mediafax, vor fi expuse, între 1 şi 31 mai, pe latura exterioară a gardului Muzeului Naţional de Artă al României, dinspre Calea Victoriei.

Expoziţia în aer liber, intitulată “Mediafax Foto ­ Best of 2007”, va putea fi “vizitată” 24 de ore din 24.

 Lucrările, de mari dimensiuni, reflectă evenimente de presă ale anului trecut, dar şi simple fragmente de viaţă.

Expoziţia este organizată al doilea an consecutiv. Conceptul retrospectivei de fotografie “Mediafax Foto – Best of”, desfăşurată în acelaşi loc, a demarat în 2007. Şi pentru că evenimentul a atras publicul bucureştean, Muzeul Naţional de Artă al României a hotărît să sprijine din nou acest demers. Organizarea expoziţiei este sprijinită şi de Primăria Sectorului 1, pe teritoriul căreia se află muzeul.

Fotografiile sînt expuse outdoor tocmai pentru a readuce evenimentele văzute prin obiectivul aparatului de fotografiat în spaţiul public, acolo unde au fost făcute.

Cele 50 de fotografii expuse pe gardul muzeului, dar şi alte zeci de fotografii de eveniment realizate de fotoreporterii agenţiei de presă se regăsesc într-un album lansat sub acelaşi concept. Albumul foto este un produs premium, de 200 de pagini, tipărit pe hîrtie glossy şi distribuit gratuit clienţilor Mediafax: mass-media, companii şi instituţii publice.

Deschiderea expoziţiei şi lansarea albumului foto sînt însoţite de o expoziţie virtuală, ce va putea fi vizitată, începînd cu 1 mai, la adresa www.mediafaxfoto.ro/bestof2007.

×
Subiecte în articol: arte