x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale FELICIA - Ghidul sănătăţii tale

FELICIA - Ghidul sănătăţii tale

10 Oct 2008   •   00:00

Revista Felicia are, începând de joi, un nou ghid practic destinat tuturor persoanelor preocupate de sănătatea proprie şi a familiei.



Revista Felicia are, începând de joi, un nou ghid practic destinat tuturor persoanelor preocupate de sănătatea proprie şi a familiei.

"Ghidul sănătăţii tale" prezintă într-un mod practic şi accesibil cum tratamentele medicinei convenţionale se pot îmbina cu străvechea utilizare a plantelor medicinale, dar şi cu remediile homeopatice sau cu subtila acţiune a aromoterapiei. Structurată în zece capitole, în funcţie de diferitele sisteme ale corpului uman (cu un capitol dedicat bolilor copiilor), cartea vă propune tratamente simple, uşor de aplicat, lăsându-vă să alegeţi între medicina convenţională şi cea alternativă. O carte de referinţă pentru sănătatea dvs. şi a întregii familii, care îmbină medicina convenţională cu diverse terapii alternative, oferind soluţii pentru nenumărate afecţiuni. Estimările arată că, în proporţie de peste 90%, creşterea mediei de viaţă în Occident se datorează unui număr de patru factori: clorinarea apei, sistemelor de evacuare a deşeurilor, pasteurizarea laptelui, raţia calorică adecvată. Pe deasupra, astăzi, se consumă prea multe calorii şi acest fapt este responsabil pentru multe dintre bolile care cauzează moartea prematură. Preţul volumului "Ghidul sănătăţii tale" este de 7 lei, şi se distribuie numai împreună cu revista Felicia – ediţia din 9 octombrie. (C.S.)

×
Subiecte în articol: arte