x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Festivaluri - Primavara-vara muzicala

Festivaluri - Primavara-vara muzicala

de Raluca Grintescu    |    24 Feb 2006   •   00:00
Festivaluri - Primavara-vara muzicala

Colectia de muzica pentru sezonul primavara-vara este extrem de variata si se potriveste tuturor gusturilor.

Februarie- Martie. "Stimultan" se va desfasura in noaptea din 24 februarie si va propune un "maraton" cu muzica. Evenimentul are loc in sase locatii si printre cei 14 artisti "stimultani" se numara: Suie Paparude, Blazzaj si Urma. In perioada 25-28 februarie se desfasoara Carnavalul de la Rio, in cadrul caruia se vor intrece 13 scoli de samba. Festivalul Soulclipse de muzica psy, trance si goa este organizat cu ocazia Eclipsei totale de Soare si se va desfasura in perioada 27 martie- 2 aprilie, in Turcia.

Aprilie-Mai. De Ziua Pacalelilor va mixa pentru romani Markus Schulz in clubul Studio Martin. Pentru rockeri se organizeaza in perioada 20-21 mai Festivalul Motor Rock, de la Ploiesti.

Iunie-Iulie. La 23 iunie romanii ii pot asculta pe cei de la Depeche Mode. Evenimentul va fi organizat intr-o locatie pe masura: pe stadionul Lia Manoliu. Festivalul Peninsula se va desfasura in perioada 26-30 iulie, in Targu Mures. Printre invitati se numara: Suie Paparude, Freestylers si DJ Marika. Luna iulie se incheie victorios cu Festivalul Medieval de la Sighisoara.

August. Budapesta va fi luat cu asalt de turisti in perioada 9-16 august, cand va avea loc Sziget Festival. La Vama Veche, in perioada 19-21 august, se desfasoara Festivalul Stuf Stock. Practicantii "aruncatului in fan" se pot distra intre 26 si 28 august la Fan Fest - Rosia Montana. Luna se incheie cu Festivalul de la Sibiu (28-31 august).

×
Subiecte în articol: culture club