x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Gabriele Greco si-a lansat un nou single in Italia

Gabriele Greco si-a lansat un nou single in Italia

26 Oct 2004   •   00:00

Atragatorul actor Gabriele Greco, care joaca in Vivere unul dintre cele mai importante si mai fascinante roluri din serial - cel al turbulentului Luca Canale - , si-a lansat in Italia cel de-al doilea single. Melodia, intitulata TVB (Ti voglio bene - Te iubesc), este extrem de antrenanta si de plina de pasiune.

Gabriele Greco "recidiveaza" astfel in muzica dupa ce, tot in acest an, lansase un alt album cu melodii de dragoste, intitulat "Tutta la frutta per te".

Gabriele Greco a implinit acum cateva zile, pe 11 octombrie, 28 de ani. De ziua lui, el a fost prezent pe platourile de filmare pentru a inregistra primele episoade din sezonul al saselea al serialului. Desi nu a avut ragazul pentru o sarbatoare in adevaratul sens al cuvantului, Gabriele a avut parte de cateva surprize chiar din partea colegilor de serial. Astfel, ziua de filmare s-a terminat cu o baie de sampanie pusa la cale de cele doua femei intre care Gabriele isi imparte inima si timpul, in serial: actritele Mavi Felli (Emilia Falcon) si Francesca Bielli (Alice Gherardi).

La 28 de ani, Gabriele Greco este in plina afirmare, el fiind implicat, in afara de rolul din Vivere si de proiectele muzicale, in proiecte sociale care-i privesc pe copiii abandonati. "Trebuie sa traim clipa si sa apreciem cu buna stiinta tot ce se intampla in jurul nostru. Iubesc simplitatea si o caut in oameni si in tot ceea ce ma inconjoara", declara aniversatul.

Pe Gabriele Greco il puteti vedea in "Vivere", de luni pana vineri, la Antena 1, de la ora 17:45.

×
Subiecte în articol: arte