x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale "Geniali" la Antena 1, cu Sergiu Nicolaescu

"Geniali" la Antena 1, cu Sergiu Nicolaescu

25 Mai 2005   •   00:00

Antena 1 a pregatit pentru ziua de vineri, 27 mai, incepand de la ora 20:30, o noua editie, ultima din aceasta serie, a superproductiei Geniali, realizata in colaborare cu Sagitarius Communication.

DUET. Lazarov (stanga), alaturi de ultimul "genial"
Sarbatoritul acestui spectacol este inegalabilul regizor Sergiu Nicolaescu, care, pret de cateva ore, alaturi de prieteni si colegi, a istorisit in premiera intamplari din bogata sa cariera. Prezentatoarele acestei editii Geniali sunt frumoasele Mihaela Radulescu si Daniela Nane. Amandoua sunt si colege de platou in urmatorul film al lui Nicolaescu, "15".

INVITATI. Pe parcursul orelor de filmare s-au perindat pe rand o serie de nume sonore: generalul Victor Athanasie Stanculescu, despre care telespectatorii vor afla in emisiune ca are o relatie speciala de prietenie cu sarbatoritul, Cristian Sofron, actor care a "crescut" in filmele lui Nicolaescu, Florin Chiriac, Mircea Badea, George Mihaita, Mircea Albulescu, Ion Apahidian sau Maia Morgenstern. Au cantat Luminita Anghel, Monica Anghel si Marcel Pavel, Dan Bittman, Asia, Delia, Spitalul de Urgenta si Sanda Ladosi.

SECRETE. Urmarind aceasta editie a Genialilor, telespectatorii vor putea afla amanunte spumoase din culisele unora dintre cele mai de succes filme romanesti, amanunte despre viata regizorului Sergiu Nicolaescu si totodata care este secretul succesului domniei sale in randul reprezentantelor sexului frumos, cum si-a falsificat actele cand avea 13 ani, dar si care a fost actrita careia sarbatoritul i-a sfasiat rochia in fata intregii echipe de filmare.

×
Subiecte în articol: arte